Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2011, 23:16:03
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Acum nu mai e pustiu în vecinătatea lavrei Râmețului, sute de case de vacanță au transformat zona într-un loc de agrement (barbecue place). Nu cred că sfântului îi convine această invazie hedonistă în pustia sa.
Buna observatie. Si eu cred la fel. Sfantul Ghelasie era foarte exigent cu el insusi in primul rand. Cred ca e suparat pentru ca s-au imputinat oamenii evlaviosi din zona respectiva si nu numai.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Maxim Marturisitorul- sfantul caruia i s-a taiat limba si mana dreapta georgeval Despre Biserica Ortodoxa in general 6 21.01.2014 15:38:25
Rugaciunea Iconica- Parintele Ghelasie Gheorghe - Frasinei georgeval Rugaciuni 10 22.02.2013 23:25:09
Sfantul Grigorie Taumaturgul, Sfantul Cuvios Lazar Zugravul si Zaharia petru63 Intrebari utilizatori 3 18.11.2012 17:51:59
Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica, Sfantul Mucenic Antipa; Sfantului Farmutie Daniela Nicoleta Intrebari utilizatori 0 11.04.2011 13:04:37