![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Poate că au fost plătiți să nu spună adevărul. Există posibilitatea asta sau nu?
|
||||
|
||||
![]()
E o explicație îndrăzneață și cam trasă de păr. Aș vrea să văd pozele și demostrația fenomenului, ca să nu consider răspunsul lor ca fiind de fapt un miraj.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai scheme in linkul urmator. http://www.islandnet.com/~see/weathe...ts/supmrge.htm Am crezut ca stii despre miraje de aceea nu am dat multe explicatii. Si tatal meu este inginer, dar imi explica fenomenele optice in copilarie ( aveam variate prisme si lentile sa ma joc cu ele). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de ce nici unul nu vede jeturile de propulsie? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mirajele la modul general nu sînt o explicație a cazului particular al experimentelor respective. Afirmația că testele au fost afectate de condițiile atmosferice de pe acel canal este hazlie. Îmi amintesc că mai demult mi-am explicat singur că modificarea aparentă a dimensiunii Lunii în unele nopți se datorează straturilor de aer de temperatură și compoziție diferite care se interpun între observator și obiect, fiind inspirat de distorsiunea imaginilor luate de la suprafața drumurilor de asfalt încinse. Trebuie să fie ceva ca o lentilă gigantică - mi-am zis.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce crezi că sînt OZNurile văzute de atîtea ori de atîția oameni în toată lumea? Mașini de zbor pilotate de oameni.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun, si daca Pamantul este plat, ce urmeaza? O noua miscare anti-tehnologie, ca ludistii englezi din secolele XVIII-XIX? "Aia ne minte, la moarte cu ei!"... Si sa ne conducem viata, ca relationare cu Universul material, dupa care coordonate? Scripturistice? E de ras... Scriptura NU e un reper absolut...decat pentru fratii nostri care sunt (N)P, si pentru ei e de bun-simt ca e vorba de repere spirituale, MULT MAI IMPORTANTE. Intrebati-i. Sunt ei adeptii Sola Scriptura, dar nu cad in penibil, cu atat mai putin in penibilul pamantoplatistilor.
Si, de fapt, in Scriptura se vorbeste de "rotundul Pamntului", mai precis in Tanakh. Nu e clar?... Frate Florin-Ionut, nu te lasa manipulat de penibilii aia pamantoplatisti/pamantofixisti...stiu ca neconventionalul inclusiv in stiinta e fascinant. Te inteleg. Dar "aia" ne mint in chestiuni chiar mai importante, chestiuni de care depinde ziua de maine, la propriu, privind supravietuirea, pentru miliarde de familii... Ala da teren de lupta pentru adevar. Si daca ar fi plat, pacatul nu ar mai fi in lume? Am prieteni care au inconjurat planeta asta cu avionul, desigur nu intr-o singura calatorie. Deocamdata, sunt prea sarac pentru asta, dar, cand si daca ma va ajuta Cerul Albastru sa castig serios, aveti cuvantul meu ca fac o calatorie de placere circumterestra (daca o sa am si timp; banii nu se fac decat cu multa truda, abilitate, si chiar mult mai mult noroc). Si va spun si ce am vazut. Mai ales daca trec si pe langa/deasupra continentului antarctic. Aveti cuvantul meu, toti fratii si surorile, mai ales cei pasibili de fascinatia pamantoplatismului. Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 04.12.2011 at 23:33:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
americanii, rusii, chinezii, englezii, francezii, etc., au ajuns sa conspire de comun acord impotriva tuturor? daca exista un sistem de propulsie atat de avansat, probabil ca omul ar fi pasit deja pe Marte, nu doar pe Luna. chiar nu vezi ca ecuatia ta are prea multe necunoscute? pentru mine e ca si cum ai spune ca pi=3,14... este si asta o conspiratie. am pomenit eu de OZN-uri? dar uiti ca termenul nu face referire la nave extraterestre decat in mintea celor ce cred in conspiratii... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|