Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2011, 05:40:58
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Victima conteaza foarte mult dar esti constient ca raul o data facut nu-l mai poti repara. Victima e deja distrusa! Faptul ca-l maltratezi fizic pe violator este nimic in comparatie cu suferinta sufleteasca a victimei care va fi marcata pe viata.
Suferinta sufleteasca este de un milion de ori mai dureroasa decat cea fizica. In zilele noastre unui hot daca-i tai o mana pentru ca a furat si-o poate inlocui cu o proteza, un picior la fel, un madular se mai poate reconstitui cu ajutorul chirurgiei dar sa refaca cineva sufletul cuiva inca nu am auzit. Timpul e singurul care vindeca oarecum aceasta suferinta dar 100% refacut nu va mai fi niciodata.
Pedofilia e bine sa fie privita ca o tulburare psihica,iar teama de pedeapsa nu ii va determina sa nu mai comita astfel de fapte pe cei in cauza.Deasemenea,abolirea dorintei fizice,nu anuleaza si motivatia psihologica,care sta la baza actelor unui violator si care este principala cauza a actelor sale.
Nimeni nu este pedofil pentru ca asa s-a nascut ori asa alege sa fie,ci a devenit astfel in urma unor traume si abuzuri petrecute de cele mai multe ori in copilarie.
Victima abuzata in trecut,devine abuzator la randul sau.E un cerc vicios.
Este firesc sa vrem sa aparam copiii societatii de astfel de persoane cu probleme,insa parerea mea e ca aceasta castrare fizica nu va fi o solutie umana sau foarte eficace.
Deasemenea,nu se vorbeste despre consecintele fizice si psihice,efecte secundare care pot urma in cazul unei astfel de castrari: aceste injectii deterioreaza serios sistemul osos,influenteaza glicemia sau poate da afectiuni ale zonei genitale,iar ca si consecinte psihice...ele pot fi devastatoare,cauzand depresie sau alte tulburari si nu cred ca exagerez cu ceva cand spun ca ele pot duce in anumite cazuri la acte de agresiune impotriva celor din jur sau,invers,impotriva propriei persoane (suicid).
As dori sa mai mentionez ca in aceasta postare,parerea mea este bazata in urma lecturarii opiniilor mai multor medici,psihiatri,psihologi,pentru ca acest subiect mi-a ridicat serioase semne de intrebare inca de cand am auzit despre el.

Last edited by heaven; 06.12.2011 at 05:45:40.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parada homosexualilor la Brasov. De ce nu si parada pedofililor si a zoofililor? Eugen7 Homosexualitatea 127 27.05.2011 03:57:33