![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De obicei nu exista fum fara foc. Indiferent de catre cine este vazut fumul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu intamplator miscarea anticip este manipulata printre altii si de avocatul Rapcea, yoghin de meserie printre altele... Ai dreptate, fum fara foc nu iar focul asta se vede de la o posta dincotro bate. |
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce nu inteleg eu este care ar fi avantajul unei asemenea zvonistici,adica de ce vor unii cu orice pret sa promoveze teroarea anticip...
Ce ar fi de castigat de acolo?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Unii vor sa promoveze cipurile, satanismul, homosexualitatea si toate ,,valorile'' lui Antihrist. Iar cei care li se opun pot avea ,,avantajul'' de a se alege cu capul spart! Marturisirea credintei nu presupune avantaje lumesti. Se face spre slava lui Hristos si spre folosul aproapelui.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si,Antonia, dupa cum vezi,pana acum argumentele pe care le-ai dat nu au convins pe nimeni ca in acel caz vorbim de niste lucruri reale si nu de rodul halucinatiilor unui om cu probleme,care are nevoie de ajutor de specialitate.Cum iti explici asta?Si cum iti explici ca esti singura care nu isi pune anumite intrebari legate de veridicitatea acelor intamplari?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. anti-clericala (preotii care nu se aliaza miscarii sunt incompetenti duhovniceste) 2. schismatica (credinciosii care nu fac ascultare de "centru" ci de Biserica nu sunt buni crestini) 3. anti-UE, pro-Ru - de altfel nu e greu de vazut conexiunea cu niste miscari extremiste de peste Prut (cauta pe google Asociația `Fericita Maică Matrona`) |
|
|||
|
|||
![]()
Simplu, e una si aceeasi persoana.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum am mai spus nu inteleg exact cum e cu cipurile si pana acum nu m-a interesat prea mult.
O sa fac cercetare bazata doar pe logica. Din ce inteleg e vorba doar de cipuri biometrice si din acestea rezultatul final care intereseaza sunt doar cipurile implantate in oameni. In Sfanta Scriptura spune ca cei ce nu vor avea acel semn pe mana nu vor putea cumpara si vinde. Nu stiu ce e acel semn, poate sa fie si un cip, sau poate sa nu fie. Probabil cu ajutorul unui cip implantat cienva poate sa localizeze persoanele, mai ales daca nu are bune intentii. Dar poate sa mai fie si altceva. Nu stiu exact daca exista, dar cred ca se pot controla si emotiile. Stim ca exista substante care creaza o stare de bine, de fericire, sau care molesesc, deprima, etc. Din ce stiu ingerul cazut poate actiona doar asupra gandurilor la cei credinciosi. Ar putea actiona si asupra sentimentelor direct. Asta se intampla si in cazul unor gurusi, cei ce vin in preajma lor povestesc ca au simtit o mare dragoste, stare de bine, etc., deci ar putea sa fie ceva de genul sa se simta bine cand aud sau se gandesc la Antihrist, ca sa il accepte mai usor. Astea sunt doar speculatiile mele. |
|
||||
|
||||
![]()
imi explica si mie cineva ce inseamna razboi psihotronic(in a nutshell)
|
|||
|
|||
![]()
Parapsihologie amestecata cu para-stiinta, concept imbratisat in special de para-religiosi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Razboiul nevazut! | alexdu | Generalitati | 17 | 09.02.2011 21:10:52 |
a inceputul razboiul | lore86 | Generalitati | 14 | 25.11.2010 19:03:47 |
razboiul | mithrandir | Generalitati | 6 | 10.08.2009 16:58:28 |
Razboiul din Georgia | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 14.08.2008 08:08:00 |
Razboiul Nevazut | Mikhael | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 20.08.2007 17:48:44 |
|