Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.12.2011, 21:17:40
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Povesti de adormit copii. N-am vazut nici un link catre o sursa de incredere.
Dar din 2 link -uri ajungem la sursa articolului. Care este ..yogaesotetic. Sa ne miram? Mai bine nu..
De obicei nu exista fum fara foc. Indiferent de catre cine este vazut fumul.
Reply With Quote
Vechi 07.12.2011, 23:53:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
De obicei nu exista fum fara foc. Indiferent de catre cine este vazut fumul.
Sigur ca da..si daca ei zic ca Budha si Iisus sunt tot una sau pe aceeasi treapta..trebuie sa fie o farama de adevar si in asta, conform definitiei tale.
Nu intamplator miscarea anticip este manipulata printre altii si de avocatul Rapcea, yoghin de meserie printre altele...

Ai dreptate, fum fara foc nu iar focul asta se vede de la o posta dincotro bate.
Reply With Quote
Vechi 08.12.2011, 08:31:49
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Ceea ce nu inteleg eu este care ar fi avantajul unei asemenea zvonistici,adica de ce vor unii cu orice pret sa promoveze teroarea anticip...
Ce ar fi de castigat de acolo?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 08.12.2011, 11:37:26
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Ceea ce nu inteleg eu este care ar fi avantajul unei asemenea zvonistici,adica de ce vor unii cu orice pret sa promoveze teroarea anticip...
Unii vor sa promoveze cipurile, satanismul, homosexualitatea si toate ,,valorile'' lui Antihrist. Iar cei care li se opun pot avea ,,avantajul'' de a se alege cu capul spart! Marturisirea credintei nu presupune avantaje lumesti. Se face spre slava lui Hristos si spre folosul aproapelui.
Reply With Quote
Vechi 08.12.2011, 12:18:23
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Unii vor sa promoveze cipurile, satanismul, homosexualitatea si toate ,,valorile'' lui Antihrist. Iar cei care li se opun pot avea ,,avantajul'' de a se alege cu capul spart! Marturisirea credintei nu presupune avantaje lumesti. Se face spre slava lui Hristos si spre folosul aproapelui.
De acord cu tine,insa nedumeririle userilor si lipsa lor de convingere se refera la respectivul caz particular pe care l-ai prezentat,nu la existenta masoneriei neaparat,a cipurilor sau a lucrarii lui Antihrist.
Si,Antonia, dupa cum vezi,pana acum argumentele pe care le-ai dat nu au convins pe nimeni ca in acel caz vorbim de niste lucruri reale si nu de rodul halucinatiilor unui om cu probleme,care are nevoie de ajutor de specialitate.Cum iti explici asta?Si cum iti explici ca esti singura care nu isi pune anumite intrebari legate de veridicitatea acelor intamplari?
Vechi 08.12.2011, 13:01:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Daca n-ai observat, miscarea anticip are trei trasaturi zic eu destul de usor observabile:
1. anti-clericala (preotii care nu se aliaza miscarii sunt incompetenti duhovniceste)
2. schismatica (credinciosii care nu fac ascultare de "centru" ci de Biserica nu sunt buni crestini)
3. anti-UE, pro-Ru - de altfel nu e greu de vazut conexiunea cu niste miscari extremiste de peste Prut (cauta pe google Asociația `Fericita Maică Matrona`)
Reply With Quote
Vechi 08.12.2011, 13:03:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Si cum iti explici ca esti singura care nu isi pune anumite intrebari legate de veridicitatea acelor intamplari?
Simplu, e una si aceeasi persoana.
Reply With Quote
Vechi 08.12.2011, 13:23:59
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Cum am mai spus nu inteleg exact cum e cu cipurile si pana acum nu m-a interesat prea mult.
O sa fac cercetare bazata doar pe logica.
Din ce inteleg e vorba doar de cipuri biometrice si din acestea rezultatul final care intereseaza sunt doar cipurile implantate in oameni.
In Sfanta Scriptura spune ca cei ce nu vor avea acel semn pe mana nu vor putea cumpara si vinde. Nu stiu ce e acel semn, poate sa fie si un cip, sau poate sa nu fie. Probabil cu ajutorul unui cip implantat cienva poate sa localizeze persoanele, mai ales daca nu are bune intentii.
Dar poate sa mai fie si altceva. Nu stiu exact daca exista, dar cred ca se pot controla si emotiile. Stim ca exista substante care creaza o stare de bine, de fericire, sau care molesesc, deprima, etc. Din ce stiu ingerul cazut poate actiona doar asupra gandurilor la cei credinciosi. Ar putea actiona si asupra sentimentelor direct. Asta se intampla si in cazul unor gurusi, cei ce vin in preajma lor povestesc ca au simtit o mare dragoste, stare de bine, etc., deci ar putea sa fie ceva de genul sa se simta bine cand aud sau se gandesc la Antihrist, ca sa il accepte mai usor.
Astea sunt doar speculatiile mele.
Reply With Quote
Vechi 08.12.2011, 14:15:21
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

imi explica si mie cineva ce inseamna razboi psihotronic(in a nutshell)
Vechi 08.12.2011, 18:19:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
imi explica si mie cineva ce inseamna razboi psihotronic(in a nutshell)
Parapsihologie amestecata cu para-stiinta, concept imbratisat in special de para-religiosi.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Razboiul nevazut! alexdu Generalitati 17 09.02.2011 21:10:52
a inceputul razboiul lore86 Generalitati 14 25.11.2010 19:03:47
razboiul mithrandir Generalitati 6 10.08.2009 16:58:28
Razboiul din Georgia mirelat Stiri, actualitati, anunturi 14 14.08.2008 08:08:00
Razboiul Nevazut Mikhael Resurse ortodoxe on-line 1 20.08.2007 17:48:44