![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne,cata dreptate ai Heaven!
M-ai scutit de scris un alt comentariu! :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu ăsta e subiectul topicului.
Și chiar de ar fi, nu văd de ce ar fi motiv de laudă și de publicitate.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Eu am înțeles, dumneata nu.
NU eu sau Mihai am înființat asociația aia, NU eu sau Mihai plângem de mila animalelor care ne atacă pe străzi.
|
||||
|
||||
![]()
Ma intreb oare cati romani folosesc internetul la servici,furand din orele de lucru...?....foooooarte multi!!
Apropos,copiii si oamenii sarmani sunt ai tuturor,asa ca spor la treaba oameni buni!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
1 Corect. Numai că la mine nu se pune: eu plătesc internetul.
2. Și mai corect! Mulțumim, la fel și ție!
|
||||
|
||||
![]()
Ceva dragut...:)
Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|