![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
P.S.:ma duc sa ma scobesc in nas dupa cipuri.
|
|||
|
|||
|
Vezi ca ai un tutorial aici:
http://www.youtube.com/watch?v=mSiFX...eature=related Pe atunci foloseau capsule de ampicilina pentru elefantzi, care nu se autodizolvau in nas. Dar la cipuri, din pacate, inca mai folosesc modelele alea mari, cu microfonie, se pare din ce spune Antonia. Last edited by AlinB; 13.12.2011 at 19:19:39. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Antonia, tot te hranesti din surse New Age?
Ce-ti mai face cipusorul din obraz? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Explica-mi cand ai avut timp sa te convingi ca materialul de mai sus reprezinta o sursa New Age. |
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca aveam adineauri niste cipuri in nas...dar, lucru ciudat: parca sunt de o structura ceroasa si nitel lichida, si de obicei apar "spontan", cand sunt nitel racit. Sunt convins ca "coloana a cincea", pentru prieteni "virusul gripal", mi le-a bagat.
Sora Antonia, fratia ta citesti Scriptura? Daca scrie ceva de cipuri acolo, eu ma declar gnostic, monofizit si adventist la un loc. =)) Crezi in hotia fara de hot?! In genere, in fapta precedand (sau, in orice caz, in absenta) faptuitorului? Am obosit sa explic aceleasi aspecte de logica elementara tuturor adeptilor sectei "cipurile = ghearele lui Devaron". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Manipularea si controlul mintii - Dezvaluiri Despre acesta poate ca ai ceva de spus, dupa ce-l vizionezi, fireste. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Razboiul nevazut! | alexdu | Generalitati | 17 | 09.02.2011 22:10:52 |
| a inceputul razboiul | lore86 | Generalitati | 14 | 25.11.2010 20:03:47 |
| razboiul | mithrandir | Generalitati | 6 | 10.08.2009 17:58:28 |
| Razboiul din Georgia | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 14.08.2008 09:08:00 |
| Razboiul Nevazut | Mikhael | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 20.08.2007 18:48:44 |
|
|