![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La aceasta ai replicat,ca acest lucru"ar fi nasol" sa se intample(sa-ti intalnesti animalele de companie in Cer deoarece la cate ai mancat...si apoi le enumeri ![]() Pot sa-ti fac si o schema cu un mic desen.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
În schema aia pe care o desenezi, ce rol ar avea parantezele puse de mine? Așa, după părerea dumitale?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Puteti vorbi cel mult in numele propriu si al altor cateva persoane ce va impartasesc ideile. Eu cunosc si preoti care sunt mari iubitori de animale,iar curtea manastirii e plina de catei si pisici. Si stiu foarte multi ortodocsi care cred in faptul ca animalele au suflet si in posibilitatea reintalnirii cu ele in lumea in care vom trece dupa ce vom pleca de aici. Generalizarea este o capcana,e bine sa va feriti sa cadeti in ea!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și despre sufletul animalelor versus sufletul oamenilor din punct de vedere ortodox. Asta dacă tot o dăm în bingo. Despre ce era topicul și la ce s-a ajuns! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E usor amuzant,cand vezi cum se pot contrazice anumite persoane cateodata,direct sau indirect si asta doar de dragul de a avea ultimul cuvant...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu nu isi distruge propria Creatie,ci el este Creator,iar noi oamenii suntem facuti dupa Chipul si asemanarea Sa!Acei oameni pe care i-am cunoscut,manifestau chipul Lui Dumnezeu prin smerenia,blandetea si iubirea pe care le aveau chiar si fata de necuvantatoare. Unele lucruri nici macar nu merg teoretizate,se vad in fapte si se simt in suflet.
|
||||
|
||||
![]()
Cine a făcut vreo comparație? Eu am spus doar să întrebi.
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt un sustinator al eutanasierii, dar nici asa.
Credeti oare ca tara asta, isi permite in momentul de fata asa ceva? O tona de carne pe zi aruncata la caini ... la propriu. http://www.cancan.ro/actualitate/int...zi-197759.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Perfect de acord cu varianta asta si este o solutie viabila si o alternativa fericita la eutanasiere. De ce? Cainii au spatiu suficient, nu sunt chinuiti intr-o cusca nici obligati sa se manince intre ei, mancarea provine din sponsorizari - implicarea bugetului local este minima. Dar din pacate nu cred a toate orasele au la dispozitie un astfel de spatiu sau sponsorizarile.. Desi la cata mancare trebuie sa se arunce prin cantinele si supermarket -urile din orase (expirata) ca sa nu mai vorbim de abatoarele din judet.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce au sa faca iubitorii de caini? Au sa-i trimita in suturi cat mai departe de minunatul lor cartier? Sau au sa extinda patrulele pe o raza de 30km in jur sa fie sigur ca nu o sa le pice peste noapte sub ochii milostivi noi jigodii? Si ia sa dam putin gardul la o parte, si mai punem in cartierul ala si nu-neaparat-iubitori-de-caini. Creste numarul cainilor? Scade? Eu zic ca ramane la fel. Ceea ce arata ca doritorii de a infia caini vagabonzi este fff. mic, deci daca i-am adunat pe toti din tara probabil ar fi vreo 10.000 si 50.000 caini. Nu stiu cat de mare ar trebui sa fie dragostea lor sa locuiasca cu 5 caini in apartament. Citat:
Vorbesc de dragoste, mila, dar blesteama pe cei care s-au saturat sa fie muscati de caini ca vezi Doamne, urasc cainii degeaba, sa le dea Dumnezeu dupa sufletul lor uracios ca nu vor sa se mai lase sfasiati de caini dupa cum binenteles ca merita fiind rai fara doar si poate iar cainele saracu' simte si da lovituri preemptive. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|