Citat:
În prealabil postat de stefan florin
asta e lovitura sub centura! Eu cunosc familie catolica practicanta care se duce des in pelerinaje la manastiri ortodoxe. Asta inseamna ca in BC nu il gaseste pe Dumnezeu? Si colac peste pupaza tara, cu cei mai multi Martori ai lui Iehova din Europa (in care acestia sunt in continua crestere) este Italia , acolo unde este Vaticanul. Care este motivul doamna? Acum ce mai aveti de comentat? Doamne ajuta!
|
Si eu cind trec pe linga minastiri ortodoxe intru in ele. Dupa cum am fost si la slujbe ortodoxe atunci cind n-am avut alternativa catolica. Iar cind am fost in Turcia am intrat si in moschei si am i-am vizitat si pe dervisi. Pentru ca eu cred ca suflarea de viata pe care Domnul Dumnezeu a suflat-o asupra fiecarui om face ca esenta omului sa fie una buna, iar omul nu-si gaseste implinirea decit in Dumnezeu, oricare ar fi confesiunea acestui om. Dupa toate aceste vizite (si analize) mi-am intarit convingerea ca Biserica Catolica ne da intregul adevar revelat de Duhul Sfint pina in acest moment. Aceasta este credinta mea.
Pe mine nu ma bucura ca bisericile ortodoxe sint goale; pentru ca daca ar fi pline de oameni cu adevarat sfinti, acei oameni s-ar ruga pentru toata lumea si in special pentru cei pacatosi; iar eu, ca o persoana cu multe pacate, as fi salvata de rugaciunile acelor oameni sfinti care se roaga dezinteresat pentru toata lumea.
Referitor la Martorii lui Iehova si Italia, habar n-am de unde ati luat aceste date; pe net nu le-am gasit. Oricum, eu nu m-as bucura ca vecinul are o capra raioasa pentru ca s-ar putea ca raia caprei vecinului sa molipseasca si capra mea.