Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2011, 13:15:50
N.Priceputu
Guest

Implicit

Da, ale celui bătrân (Constantin Galeriu). Cel tânăr e nepotul său și se numește Cristian Galeriu.
Eu pun pe blog cam săptămânal câte o predică (dacă am, și ale praznicelor), dar dacă te interesează unele anume sau chiar toate, se găsesc pe arhiva ortodoxă, atât audio cât și text. De multe ori, în format text ele sunt publicate și aici pe sait.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2011, 13:43:09
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Da, ale celui bătrân (Constantin Galeriu). Cel tânăr e nepotul său și se numește Cristian Galeriu.
Eu pun pe blog cam săptămânal câte o predică (dacă am, și ale praznicelor), dar dacă te interesează unele anume sau chiar toate, se găsesc pe arhiva ortodoxă, atât audio cât și text. De multe ori, în format text ele sunt publicate și aici pe sait.
Multumesc. Mai bine text. Dvs. mergeti la Sf. Silvestru? Il cunosc pe Pr. Cristian, am lucrat in zona. Sunt curioasa daca vine cu ceva noutati.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2011, 14:08:21
N.Priceputu
Guest

Implicit

Da, am mers acolo în ultimii ani ai părintelui (cam din 1998 până în 2003). Pe părintele Cristian nu prea l-am auzit predicând, pentru că nu prea am mai mers acolo. Am înțeles că se inspiră din predicile bunicului.

Noutăți? Știi ce spunea Părintele despre faptul că lumea e însetată de nou? Că singurele noutăți autentice sunt Nașterea Domnului și Învierea.
Pentru mine predicile Părintelui sunt mereu noi; nu le epuizez înțelesurile niciodată. De fiecare dată când le ascult mă mișcă profund, mă pun pe gânduri, mă luminează. N-au cum să se învechească. Și cred că așa e orice cuvânt străbătut de har: mereu viu.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Predica despre iertare Ioana Amariucai Intrebari utilizatori 4 29.06.2012 11:08:05
o predica frumoasa marius.b. Generalitati 1 31.07.2011 23:18:41
Predica de pe Munte catalinabalhui Din Noul Testament 1 17.03.2009 16:58:46
Predica Hartford Despre Biserica Ortodoxa in general 3 06.02.2008 12:14:30