![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai incepem cu cele 10 porunci, continuam cu cele 9 porunci bisericesti cu tot ce implica ele.Inclusiv perioada zilelor de post randuite de Biserica: post de alimente de dulce, post de vorbe si fapte nepotrivite, post de la relatiile trupesti(acelasi post la care indeamna sf Apostol Pavel).
Stii conditiile mantuirii subiective sunt 3: credinta, faptele si harul. pare simplu, nu?Dar daca le analizezi pe fiecare in parte lucrurile se complica. Nu ca ar deveni imposibil, ci ca ar trebui sa fim cu luare aminte la tot ce facem , spunem, cum ne purtam, cum si ce gandim.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă citești mai cu atenție, vei observa că Pavel dă un sfat la 1 Corinteni 7, nu poruncește. El însuși menționează acest lucru pe care eu l-am subliniat aici.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucuria crestina | NECTARIE | Generalitati | 8 | 06.01.2011 18:54:50 |
Iubirea crestina | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 03.12.2010 21:12:14 |
Credinta crestina si musulmanii | ana macovei | Intrebari utilizatori | 4 | 07.09.2010 00:21:26 |
eu crestina el musulman | Carine | Generalitati | 60 | 03.08.2010 22:06:28 |
HOMO-sexualitatea si bolile contagioase | cozia | Homosexualitatea | 31 | 15.05.2007 20:40:05 |
|