![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ma indoiesc ! doar eu sunt profet [chiar daca de carton] |
|
|||
|
|||
![]()
mda, stiu, pt adventisti, toata Biblia este scoasa din context.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper că apreciați această șarjă prietenească. |
|
|||
|
|||
![]()
hai sa punem contextul:
33 căci Dumnezeu nu este un Dumnezeu al neorânduielii, ci al păcii, ca în toate bisericile sfinților. 34 Femeile să tacă în adunări, căci lor nu le este îngăduit să ia cuvântul în ele, ci să fie supuse, cum zice și Legea. 35 Dacă voiesc să capete învățătură asupra unui lucru, să întrebe pe bărbații lor acasă; căci este rușine pentru o femeie să vorbească în biserică. Un verset inainte, altul dupa? e bine? eu vad ca rezulta aceeasi idee, ca femeia nu poate invata in biserica, nu are voie sa ia cuvantul. Ori doamna Elena a incalcat aceasta directiva a lui Pavel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
deci sunteti de acord ca a rusinos ca o femeie sa vorbeasca adunarii? corect, da?
Elena Albu a vorbit adunarii, nu? si atunci? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este vorba de "rușinosul" obicei de a vorbi în adunare în timp ce se desfășoară slujba. Comentariile și nelămuririle se rezolvă acasă, căci în biserică trebuie să domnească ordinea. Asta spun versetele citate corect de dumneavoastră și interpretate incorect de profetul de carton. Last edited by osutafaraunu; 14.12.2011 at 20:51:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule 99, cu toată dezaprobarea mea de ordin general privind doctrinele cultului d-vs; acuma, serios, ALO !!!! nu vă dați seama că discutați cu un troll ? De ce hrăniți trollul ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|