Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.12.2011, 23:27:36
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Sorry, dar nu cred ca e cazul sa comparam merele cu perele, nu despre asta era vorba.

Omul asta, Mihnea Dragomir, catolic fiind (si stii ca nu prea sunt eu fan al papei et co.) s-a gandit la o actiune concreta care sa dea ocazia si unor ortodocsi sa participe. Zero implicare din partea lor, a ortodocsilor. Si vorba aia, nu-i costa nimic. Ba din contra ar fi avut de castigat, fie si daca o luau ca pe o iesire la sfarsit de saptamana. Cu siguranta insa era rost de mai mult decat atat, par. Nicolae Tanase nu i-ar fi lasat sa plece macar faca o vorba buna, sau ceva acolo, o experienta impartasita care poate insemna mult.

PS: Nici despre a trambita aiurea nu era vorba. Dar mai aveti muuult de invatat la capitolul FAPTE de la colegul MD.
Ehe, noi trebuie sa invatam mai intai iubirea de aproape, Mirela, ca de aici si vin faptele, nu asa, sa mai bifam pe o lista niste activitati si sa raportam frumos mai sus.

Eu una sigur mai am de invatat multe la muuulte capitole, de altii insa nu imi permit sa vorbesc, pentru ca stiu ca sunt multi oameni extraordinari pe forum. Probabil ca este si MD printre ei.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42