![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cum sa nu stiu nimic despre miscarea carismatica din Biserica Catolica? credeti ca sunteti singura persoana de religie catolica cu care discut? Ganditi-va ca am o varsta si am vazut multe la viata mea. Daca "penticostalul" refuza sa poarte discutii ziditoare cu mine, atunci il voi lasa in plata Domnului. Daca dumneavoastra doriti sa purtam discutii despre miscarea carismatica, atunci as incepe prin a va intreba: considerati ca toti carismaticii au Duhul Sfant, sau numai cei catolici?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Referitor la aceasta miscare, eu am auzit prima data de ea aici pe forum. M-am interesat despre ea si asa cum am spus, nu are legatura cu vorbitul in limbi. |
|
|
|||
|
|||
|
Dar am postat un filmulet cu cantat in limbi in inchinare la fecioara Maria, de catre carismatici catolici din Irlanda ! cum sa fie carismatici acei catolici care nu vorbesc in limbi si nu au vedenii ?!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. In filmuletul postat apare o persoana despre care se spune ca e catolica din Irlanda si care cinta un cintec in limba tongue. Ce e extraordinar, senzational sau gresit aici ? 2.V-am mai spus: am citit despre catolicii carismatici. Aceasta miscare nu are legatura cu vorbitul in limbi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Catolica irlandeza era probabil o poliglota, o erudita. Dar limba tongueză nu exista. Exista doar „tongue” care in engleza inseamna limba, sau „speaking in tongues” care inseamna vorbire in limbi. Citat:
Catolicii carismatici vorbesc in limbi. E arhicunoscut. A vorbi in limbi nu e o crima precum poate vi s-a părut pana acum. Este un dar al Duhului Sfant neinteles, necunoscut si ironizat de multi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. A vorbi in limbi nu mi se pare deloc o crima. Sfinta Scriptura ne spune ca este un dar al Duhului Sfint. Poate fi o crima, cred eu, o presupusa vorbire in limbi, ca si cind ar fi cine stie ce minune, insa in realitate e inselare. Insa nu inteleg deloc aceasta agitatie. Pentru dumneavoastra si Profetul de Carton miscarea carismatica din Biserica Catolica inseamna vorbitul in limbi, pentru Catalin 2 inseamna nu stiu ce invocatii si stari. In realitate nu inseamna asta. Exista destule site-uri pe care le puteti consulta si destule marturii din care ne putem edifica. |
|
|
|||
|
|||
|
Domnul nutucutu, pana nu va edificati in ce consta miscarea carismatica, in speta cea catolica, dialogul este inutil...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
- vorbire in limbi; - vedenii; - vindecari; - profetii; - descoperiri - odihna in duhul (slain in the spirit). ---------------------------------------- prin astea se deosebesc de restul catolicilor. In ceea ce priveste carismaticii neoprotestanti as mai adauga faptul ca ei ordineaza femei, aspect pe care "penticostalul" nu l-a mentionat. Stiti, el se lauda ca cei care vorbesc in limbi sunt foarte multi, 176 de milioane, insa cand i se aduc argumente privitoare la deosebirile crase care exista intre diferitele grupuri carismatice, refuza sa raspunda. |
|
|
|||
|
|||
|
Domnul Catalin 2 are dreptate. Exista semi-transe, cu caderi la pamant, pierdere de cunostinta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Va dau un scurt istoric dintr-o sursa neoprotestanta, ca sa nu fie ortodoxa: "Pe la începutul secolului 20 a luat ființă Mișcarea penticostală, care pune accentul pe „vorbirea în limbi“ și pe „vindecarea miraculoasă“ În anii 1960 a căpătat contur o nouă Mișcare care împărtășește doctrinele de bază ale Mișcării penticostale, dar care recomandă ca adepții ei să rămînă în Bisericile respective în loc să le părăsească. Această Mișcare este cunoscută în general sub numele de mișcarea carismatică. Ea a cuprins nu numai diferite Biserici protestante, ci și Biserica Romano-catolică. De fapt, cînd cineva poate „vorbi în limbi“ sau cînd cineva a experimentat o „vindecare miraculoasă“, el este acceptat de către carismatici indiferent de Biserica din care face parte sau de concepțiile doctrinare ale acesteia." P.S. Pe site-ul carismaticilor catolici sunt date mai mult cuvantari si predici cu ocazia sarbatorii Rusaliilor, probabil pentru a-si justifica ce cred. Daca astea sunt dovezile ca papii si BC au acceptat miscarea carismatica, ma intreb daca exista si referiri la miscarea carismatica a papilor sau BC (eu stiu ca exista), pentru ca sarbatoarea Rusaliilor este de apropae 2000 de ani, nu din 1960. Last edited by catalin2; 18.12.2011 at 21:50:00. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 14:58:23 |
| Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 20:40:13 |
|
|