![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cuvine-se cu adevărat să te fericim, Născătoare de Dumnezeu, cea pururea fericită și prea nevinovată și Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce ești mai cinstită decât heruvimii și mai mărită fără de asemănare decât serafimii, care fără stricăciune pe Dumnezeu Cuvântul ai născut, pe tine, cea cu adevărat Născătoare de Dumnezeu, te mărim." Last edited by ovidiu b.; 18.12.2011 at 13:14:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voi batjocoriti Crucea, Sftintii, Icoanele...sicer te compatimesc! Eu unul ma inclin in fata MANDRIEI tale... faptul ca nu vrei sa vezi (esti orb) asta nu inseamna ca nu au fost aduse argumente. ps: Parintele Arsenie Boca spunea...ca e deajuns sa îi spui unuia de 2-3 ori despre credinta ta...apoi sa te retragi sau sa te feresti de cel care nu vrea sa creada ps: va doresc succes in tratatul dmv. de MECANICA CEREASCA. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa si apropo apostolii au avut icoane. Ca unii un au Traditie normal cu nu pot accepta asta. Sf evanghelist Luca este cel care a pictat prima icoana a Maicii Domnului. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred. Nu aveau unde sa le tina, erau mereu pe drumuri...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am zis eu ca purtau cu ei icoanele? Nu doar ca aveau icoane si ca Sf Evanghelist Luca a pictat prima icoana a Maicii Domnului. Prima a Mantuitorului nici macar nu a fost pictata de mana omeneasca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta este mai degrabă un banc [prost] decât o tradiție și departe la ani lumină de Scriptură. Sf, Evanghelist Luca a fost medic, nu zugrav!
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica daca era medic , inseamna ca nu avea talent la pictat?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scosul la biserica de catre nasi | maria32 | Nunta | 14 | 09.07.2015 16:09:53 |
Versete si pasaje Biblice care v-au impresionat | danyel | Despre Sfanta Scriptura | 70 | 01.02.2015 16:45:29 |
Concurs pentru incepatori (si nu numai) - personaje si fapte biblice | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 47 | 10.11.2012 00:16:56 |
Contradictii Biblice | julline | Generalitati | 99 | 08.07.2010 23:24:23 |
Despre betie - referiri biblice | patinina34 | Din Vechiul Testament | 9 | 31.05.2009 01:49:13 |
|