![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Nu e ura, asta ca sa raspund la atitudinea fata de dvs. Atunci spuneti ce nu este adevarat din ce am afirmat eu?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu am facut altceva decat sa port conversatii in termeni amicali si civilizati. Am expus ceea ce cred eu, un om batran care a trecut prin multe in viata si prin mari greutati. Nu am afirmat ca eu am adevarul. Asta e nivelul meu de intelegere, atata pot eu pricepe. Acum de ce veniti cu parul? Ce v-am facut? Cu ce v-am deranjat? pentru ce doriti excluderea mea de pe acest forum? Probabil ca spun prostii, dar pentru asta de ce nu ma evitati, daca va deranjeaza dialogul cu mine?

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu aveti pentru ce... sa stiti ca in continuare va voi purta aceeasi stima si respect, chiar daca nu vom mai continua dialogul.

| 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 02:44:25 | 
| Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 22:37:50 | 
| Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 19:06:16 | 
| 
 |