![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Din slava Ta cereasca Te coboara,
Spre Bethleemul sufletului meu Si-n staulul smereniei, Fecioara, Intrand, sa nasti pe unul Dumnezeu. Sa-L infasori in cantece de slava, Ca-n scutece subtiri de bumbacel; Si ca-ntr-o iesle plina de otava, In pacea Duhului sa-L culci pe El. Pleca-vor magii, soli din alta zare, Calauziti de focul alb de stea, S-aduca nou prinos de inchinare, La staulul smereniei, Doamna mea. Ci eu voi pune-n mana lor batrana Tot aurul cuvantului istet; Voi fauri din versul meu, Stapana, In jarul gandului comori de pret. Caldura rugaciunilor de seara Va-nfierbanta cadelnitele reci: Tamaia magilor va arde iara, Cu fum de proslavire pana-n veci. Si ca sa fie plina daruirea, Voi presara in visteria lor, Cu boabele de smirna grea, iubirea, Cea fara de prihana si cu dor. Stiu ca nu-s vrednica, Fecioara, Sa-ti fiu in noapte acoperamant; Ci-n mila Ta din ceruri Te coboara, Sa nasti in duhul meu pe unul Sfant.
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni - Poezii catre Sfinti + | cristiboss56 | Rugaciuni | 411 | 11.11.2022 08:21:43 |
Rugaciuni catre Maica Domnului | georgeval | Rugaciuni | 19 | 10.12.2013 23:15:21 |
Colinde ciudate romanesti despre Maica Domnului | mihailt | Generalitati | 2 | 03.01.2010 19:37:08 |
Crăciunul - Nașterea Domnului Hristos sau sărbătoarea Cadourilor? | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 29 | 12.12.2009 23:59:43 |
Rugaciuni catre Maica Domnului | phradmon | Rugaciuni | 7 | 12.10.2006 15:01:06 |
|