![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai spun ca noi sarbatorim nasterea Domnului nostru Iisus Hristos, dar absolut tot ceea ce vede de Craciun, toate simbolurile sunt pagane. Eu nu pot vedea un brad de Craciun fara a-mi aminti de o piramida. Daca are o stea in varf, este deja clasica piramida masonica, cu lumina/raze. De asemenea, este si un simbol falic. In plus copacul = poarta de trecere in lumea spiritelor in credinte pagane (da, ca in filmul avatar). Ghirlandele din pom: sarpele incolacit in jurul pomului cunostintei. Steaua din varf - simbol occult important, dar si simbol al lui Nimrod, sarbatorit, daca nu ma insel, chiar pe 25 dec. Coroanele decorative rotunde care se pun pe usi (nu stiu daca se practica in Romania) sunt simbol sexual feminin. Etc.. Etc.. Dupa cum am zis, nu dati cu pietre. Exista o ssimbolistica a globurilor, a culorilor, mistletoe, etc. Si totul este pagan. Pana si denumirea Santa, daca reordonezi literele.... |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 00:27:49 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 13:49:04 |
|