Citat:
În prealabil postat de catalin2
Stai linistit, userul penticostalul procedeaza la fel cu toata lumea, e un user agresiv. Ii ataca incercand sa ii denigreze pe toti cei ce critica cultul lui, eu nu mai vorbesc deloc cu el. A fost banat pana acum de mai multe ori, dar adminul pare sa fi prins o afinitate ciudata fata de unii useri eterodocsi agresivi, singura posibilitate e sa ii ignoram. Presupun ca ei (mai e userul Erethorn, de exemplu) au ca obiectiv convertire, iar cel ce spune adevarul despre cultrul lor le submineaza planurile de propovaduire a doctrinei lor. E doar o presupunere.
|
Frate Cătălin, dacă ai ajuns sa-l așezi pe domnul Admin, pe domnul Erethorn și pe mine de o parte a baricadei iar tu și profetul de carton să fiti de cealaltă parte, ai grave probleme de percepție, crede-mă.
Imi este milă de tine. Ai ajuns asa rău prietene pentru că incerci sa analizezi oamenii, domeniu in care se pare ca esti cam... afon.
Am o sugestie pentru tine: scrie doar despre subiecte, despre temele ortodoxe ridicate in discuții pe forum. Aici cât de cât le ai. Te documentezi pe google, ești tenace, perseverent. Analiza oamenilor las-o pentru mai târziu.
Si incă o recomandare. De astă dată fermă: înapoi la topic!
.