![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Un grup de valdenzi prin nu stiu ce secol care oricum nu aveau crez adventist ci mai degraba catolic! Si locuiau in cateva sate...
|
|
|||
|
|||
![]()
Am spus eu că erau adventiști? M-am referit la faptul că păzeau sâmbăta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aaaa. Deci daca respecti sambata nu mai conteaza nimic ce crezi...Poti sa crezi orice!?!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel putin pe noi cei din afara cultului adventist ne intereseaza daca au mai fost crestini in istorie de tip advent! Nu ca nu stiu ce secta nu manca carne de porc sau ca tinea sabatul. La cate secte avem era normal ca fiecare sa calce o porunca sau mai multe... Last edited by bairstow; 20.12.2011 at 17:39:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sincer oamenii astia nu inteleg cat de irationali sunt(eu cu siguranta, ca nu mi-as fi permis sa spun asa ceva despre cei "alesi").
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ultima daca cand am verificat nu am gasit in cartea de istorie nimic despre exterminarile crestinilor din primele veacuri decat de catre pagani. Intre ei, pe ratiuni dogmatice nu. Doar anateomizari. Iar cei convinsi cu ce or fi fost convinsi? Va promitem ca veti suferi chinuri mai usoare cand puterea vremi va va osandi. Dumnezeu normal ca nu S-a bagat. "Lasa-i ma daca sunt prosti. Au astia cu duminica niste oratori mai buni. Or sa vina unii peste 1800 de ani si or sa inteleaga ei ce am spus Eu."
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu toate acestea am dovezi istorice. O să mi le cereți. Nu o să vi le dau. Vă dau cel mult lucrări care s-au ocupat de această problematică, să vă răfuiți cu autorii lor, nu cu mine. Scopul dumneavoastră pe aceste topice este tot mai evident... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|