![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca ... hai la Scriptura, sa vedem care invatatura a "predecesorilor" este gresita si care este buna. Cei care au aparut dupa 1800 de ani, nu au facut decat sa preia invatatura existenta de 1800 de ani. Nu au adus nimic nou. Si altii, inaintea lor respectasera aceste invataturi. Totusi, ca o noutate sunt doar interpretarile profetiilor care erau pastrate pentru vremea sfarsitului . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Că e lung traseul nu e rău, e chiar de apreciat... dar e mai corect să vedem ce zice Sursa de la capătul "firului". Dacă așteptăm până la final cu convingerea că am "recepționat" corect "mesajul", s-ar putea să avem neplăcuta surpriză să fim eliminați din "joc"... Fiecare trebuie să avem o convingere personală cu privire la credință. Când m-am decis să mă botez, deja aveam această convingere formată pe baza studiului (Scripturii și învățăturii acelui "om"). Puteți spune același lucru cu privire la botezul dumneavoastră? |
|
||||
|
||||
![]()
Din fericire nici Hristos nu ne-a intrebat pe toti daca suntem de acord sa se jertfeasca pentru noi.
|
||||
|
||||
![]()
Că, în cele din urmă v-ați decis și că v-ați botezat până la sfârșit, este un lucru bun. Acuma, aveți grijă ce faceți cu botezul dv. Poate să vă folosească enorm. Dar, se poate și invers, caz în care ar fi fost mai bine să nu fiți botezat.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|