Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Craciunul - Nasterea Domnului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.12.2011, 16:51:27
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Am foarte multe dar m-as opri la doua dintre ele.Prima este referitoare la momentul cand bunicul meu(RIP)m-a luat in brate de Craciun si mi-a citit pentru prima data din Biblie cum s-a nascut Mantuitorul.Eram mic dar tin minte ca lectura,atmosfera din aceea seara si modul cum imi citea m-au impresionat profund.Apoi a spus ca in aceea seara eu voi spune rugaciunea inainte sa ne asezam la masa,abia imi gaseam cuvintele,eram complet emotionat.Mi-a dat sa tin Biblia lui,pe care nu o dadea nimanui,veche si uzata,si mi-a spus ,,Copile,spune Tatal Nostru asa cum trebuie pentru ca Dumnezeu se uita la tine".Era un om destul de aspru dar in seara aceea parea atat de bland si de fericit,sa-si vada nepotul cel mare spunand in fata intregii familii rugaciunea.Mama era si mai emotionata,statea undeva in spate,si ii curgeau lacrimi.A doua amintire este cand si eu am facut acelasi lucru cu baiatul meu mic.Abia atunci am inteles,intr-un anumit fel,ce a simtit bunicul meu,pe care sper sa-l revad in ziua aceea,cand toti vom fi iarasi impreuna.

Craciun fericit tuturor!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
o predica frumoasa marius.b. Generalitati 1 31.07.2011 23:18:41
O primavara frumoasa! Rodica50 Generalitati 5 10.03.2011 11:42:20
cea mai frumoasa ascultare podolski_2 Generalitati 32 12.02.2010 12:11:56
Amintire..Eminescu.. cornelusstefanutz Generalitati 8 23.01.2009 18:47:41
O povestioara frumoasa mirelat Generalitati 0 14.04.2008 00:27:46