![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
LA CUMPĂRĂTURI
Eram furioasă pe toată lumea. Pe șefii mei care în ajun de Crăciun mă ținuseră la servici peste program. Pe șefii soțului meu trimis tocmai acum într-o delegație. Pe oamenii care se îmbulzeau pe străzi. Așa se face că am ajuns bombănind la magazinul unde îmi fac de obicei cumpărăturile. Croindu-mi cu greu drum prin mulțime am trecut în revistă prețurile articolelor pe care aș fi vrut să le achiziționez și m-am înfuriat și mai rău. La raionul cu jucării am văzut un puști de 5 - 6 ani privind lung la un avion din lemn frumos colorat care arăta foarte ispititor pentru cei de vârsta lui. - Putem să-l cumpărăm mamă? spuse el în cele din urmă adresându-se tinerei femei de lângă el. - Nu puiule, dar poate că ți-l va aduce Moș Crăciun, îi răspunse aceasta cu o infinită tristețe în glas. - V-aș putea împrumuta niște bani, am intervenit eu timid. Biata femeie ar fi vrut să refuze, dar privind-și copilul oftă și făcu semn din cap că acceptă. Copilul luă avionul de pe raft îl privi și îl puse la loc. - Nu-l mai vreau, zise el. Mama băiețelului, surprinsă, luă și ea avionul îl cercetă apoi întorcându-se spre mine îmi explică: - E produs în străinătate de cei din cauza concurenței cărora a fost închisă recent fabrica unde lucra soțul meu. Mi-am terminat cumpărăturile mult mai furioasă decât când le începusem. Nu reușeam să-l uit pe băiețel. Poescu Angela
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 19:48:25 |
|