Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2011, 15:09:46
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Evadarea din iad:
http://www.scribd.com/doc/16409335/Evadarea-Din-Iad

Despre parasirea ortodoxiei si intoarcerea la ea. O femeie nu si-a botezat copiii ca sa le deschida calea spre rai Marcu 16:16 ci trecand la penticostali i-a binecuvantat si cand a plecat la ortodoxie i-a aparut dracul si i-a zis eu ti i-am binecuvantat pe copii.

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Si daca nu ati fi facut prost corecturile
Tot as fi crezut mai mult Scripturile.
Uite ce zice Marcu:
16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi.

Sau aici in intelegerea mea se zice nu botez nu rai:
3. Răspuns-a Iisus și i-a zis: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva de sus, nu va putea să vadă împărăția lui Dumnezeu.
4. Iar Nicodim a zis către El: Cum poate omul să se nască, fiind bătrân? Oare, poate să intre a doua oară în pântecele mamei sale și să se nască?
5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu.

Vedeti voi cum prin greselile protestantismului, ingerul cazut primeste putere sa darame o parte din copii celor ce au trecut la gresala protestanta, si anume cei ce mor de tineri si care daca nu au fost botezati ca nu sunt lasati de unele secte sa fie botezati de parinti, nu pot ajunge la rai .

Apoi mai sunt prinsi in capcana cei ce trec de la ortodoxie la gresala protestanta ca le-a luat spovedirea si apoi ii lasa sa nu mai bea si sa nu mai fumeze ca pacatul trecerii si departarii de Dumnezeu poate fi suficient sa-i surpe.

II surpa iata si pe cei batrani si pe cei tineri, trecerea la Protestantism si cand auzi ca familii intregi au trecut la gresala, s-au departat de stalpul si temelia adevarului, te apuca groaza ca probabil au parasit drumul raiului. Cu familia, nu singuri.

Pana la urma judecata ii apartine lui Dumnezeu iar botezul poate sa fie facut de Iisus si dupa moarte deci sa ne rugam sa ramanem in credinta dreapta si sa ajungem cat mai multi in rai.

Last edited by spre_rasarit; 28.12.2011 at 15:23:50.
Reply With Quote
Vechi 28.12.2011, 15:23:20
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
Evadarea din iad:
http://www.scribd.com/doc/16409335/Evadarea-Din-Iad

Despre parasirea ortodoxiei si intoarcerea la ea. O femeie nu si-a botezat copiii ca sa le deschida calea spre rai Marcu 16:16 ci trecand la penticostali i-a binecuvantat si cand a plecat la ortodoxie i-a aparut dracul si i-a zis eu ti i-am binecuvantat pe copii.
Cartea „Evadarea din iad” e scrisa de o femeie sarmana cu probleme psihice grave.

Daca veti reusi sa o cititi veti vedea ca ea marturiseste ca tot dracul care i-a zis ca el i-a binecuvantat copiii, i-a zis si sa vina in Biserica Ortodoxa.

Tu o crezi?
Reply With Quote
Vechi 28.12.2011, 15:55:38
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Cu toate calculele logice care sa minniie orgoliile despre adevarurile depoine care nu sint decit o umbra tot nimic nu stim.
credem ca stim dar cei care stiu cu adevarat sint proorocii si traitorii intro adinca sfintenie .
de aceea se spune ca cine crede ca stie nu a cunoscut cum trebuie fratilor , cind vom cunoste cu ochii nostrii Imparatia si o vom trai in viata noatra in mod deplin abia atunci vom cunoaste cu adevarat.
Reply With Quote
Vechi 28.12.2011, 16:34:35
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Cu toate calculele logice care sa minniie orgoliile despre adevarurile depoine care nu sint decit o umbra tot nimic nu stim.
credem ca stim dar cei care stiu cu adevarat sint proorocii si traitorii intro adinca sfintenie .
de aceea se spune ca cine crede ca stie nu a cunoscut cum trebuie fratilor , cind vom cunoste cu ochii nostrii Imparatia si o vom trai in viata noatra in mod deplin abia atunci vom cunoaste cu adevarat.
Cu vreo saptamana in urma, a batut la usa mea, "cineva". Cand am deschis, am vazut doua persoane hotarate sa-mi vorbeasca despre dragoste si credinta in Mantuitorul Hristos. Cred ca am stat vreo 45 de minute de vorba, iar la plecare, unul dintre ei parea foarte incurcat de ceea ce credea ca stie pana in acel moment si n-ar fi exclus sa-l vad intorcandu-se la acea biserica ortodoxa pe care n-a cunoscut-o indeajuns inainte de a o abandona. Cu siguranta nu erau dintre cei mai iscusiti propavaduitori ai "cuvantului Evangheliei", daca am reusit sa fac fata tirului de citate din Biblie, (desi nu stiam pe cine voi gasi in fata usii, ca sa am raspunsurile gata pregatite), dar la un moment dat stiu ca Dumnezeu m-a invrednicit sa le spun: "Trebuie sa veghem a cui invatatura o propavaduim ca sa nu ajungem sa fim crunt dezamagiti. Imaginati-va ca trebuie sa dati examen la scoala de soferi, iar pentru asta sa luati in calcul un manual "neomologat", pe care sa-l invatati cu toata responsabilitatea. Iar cand se vor da rezultatele, sa fiti bulversati si dezamagiti ca nu va auziti numele printre cei trecuti, desi ati raspuns exact asa cum ati invatat. Dreptul la "omologare", Mantuitorul l-a lasat sfintilor apostoli si discipolilor lor, pe care voi ii ignorati din proprie vointa!"
Eu nu zic sa raspundem corect la 26 din 26, dar macar sa dispunem de acelasi "Cod rutier"...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O posibila contradictie intre notiunile de Rai si Iad MihaiG Morala Crestina 217 09.04.2013 16:33:55
Ce se-ntampla cu cei care parasesc manastirea? ory Calugarul 492 02.02.2013 15:36:10
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Libertatea fata de patimi e posibila in aceasta viata ioan-eugen Intrebari utilizatori 4 16.03.2010 11:14:19