Alexandre,eu nu am inteles fraza de final.Ce este clar este ca articolul nu are legatura cu titlul,dar sa nu ne incurcam in amanunte,spiritul apologetic nu se impedica in detalii,cand trebuie combatut neicusorule pai trebuie combatut,chiar si sub camuflaj,underground ca sa nu se inchida (si)acest topic.Ce ai postat este interesant da sa ma pici cu ceara daca inteleg finalul: ,,Va urma cu durerile provocate nouă de calvini - pentru a preveni pe cei ce vor să ușureze accesul la putere al (neo)protestanților sau papiștilor de cele de care vor suferi ei și cu tot neamul nostru cel mult încercat și mult îndurerat.".Lipseste logica.Sa zicem ca tu vrei sa arati atrocitatile calvine da ce treaba are asta cu ascensiunea neoprotestanta si catolica?Adica neo+romano-catolicii vor proceda la fel precum calvinii?:)) Pai adventistii refuza sa tina arma-n mana,ce sa faca,sa te fugareasca cu Biblia?:))Imi era dor de tine,apologetul meu fav :) PS:la care putere te referi?Politica,bisericeasca?Zi,macar sa stiu unde pun stampila la anu,nu ma tine ma in suspans.Ador genul aceste de postari,pe sistem ,,dezvaluiri incendiare".O ultima intrebare:vorbesti la plural.Care ,,noi"?Sau si asta este secret? :)
Last edited by Scotland The Brave; 29.12.2011 at 00:59:17.
|