Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2011, 12:19:23
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Domnule OmBun, fi te rog bun și lasă interpretarea dinainte, altfel traducerea aceasta (oricum destul de pocită) se transformă într-o blasfemie inimaginabilă la adresa Sfântului Dumnezeu! Și chiar la adresa fecioarei Maria...
Sa ma cert cu voi este ultimul lucru pe care il am in vedere, sau poate nici macar ultimul. Daca interpretarea mea este sau nu "pocita" (pentru un pretins induhovnicit, cred ca nu e cazul sa mai vorbim de veninul care vine din inima) asta doar cel ce vrea sa priveasca fara ura si fara partinire, poate intelege. Interpretarea cu pricina se referea strict la:
Aduce-se-vor Împăratului fecioare în urma ei, prietenele ei se vor aduce ție.
Nu de Preasfanta Fecioara vorbeam, pentru ca totul se subantelege, ci de cele care, datorita venirii pe lume a Mantuitorului din aceasta Fecioara, vor urma lui Hristos si-L vor considera Mire. Daca pentru tine asta este blasfemie, eu nu pot schimba nimic in sufletul tau, ci tu insuti.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O posibila contradictie intre notiunile de Rai si Iad MihaiG Morala Crestina 217 09.04.2013 16:33:55
Ce se-ntampla cu cei care parasesc manastirea? ory Calugarul 492 02.02.2013 15:36:10
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Libertatea fata de patimi e posibila in aceasta viata ioan-eugen Intrebari utilizatori 4 16.03.2010 11:14:19