![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci va trai si nu va muri inseamna Eu il voi invia ? Eu cred in nemurirea sufletului si in invierea trupului.Pentru ca vom avea nevoie de un trup dupa venirea lui Hristos.Exact asta spune si Pavel despre inviere desi el spune ca a fost rapit ( in trup sau nu ) si ca doreste sa paraseasca trupul si sa fie cu Hristos dar mai are treaba intre noi.Daca tu nu poti pricepe diferenta nu inseamna ca ai dreptate. |
|
|||
|
|||
![]()
"Va trai si nu va muri", insemna ca va mosteni viata vesnica. Iar Mantuitorul spune clar ca viata vesnica o va mosteni cel inviat din morti (Ioan 6:40). Nu mortul are viata vesnica.
Asta este varza a la grec (elineasca). Nu era mai simplu sa credeti in revenirea Domnului, invierea mortilor si mostenirea vietii vesnice? Astea sunt fagaduintele Mantuitorului (pe care le gasiti si in Crez). Citat:
Apoi, aceasta terorie a vietuirii fara trup, si recuperarea lui ulterioara, aduce o mare jignirea scopului revenirii Mantuitorului si invierii. Va reveni Mantuitorul sa recupereze niste carcase pentru cei care traiesc? Asta este invierea? Ce inviere? Pavel descrie o rapire cat timp el era viu dea binelea. Nu murise deloc. Se vede cat de mult pretuiesti fagaduinta invierii. Nu-i gasesti locul nicidecum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pavel spune ca a fost rapit ( in trup sau in afara trupului ) .Asta inseamna ca nu neaparat in trup. In definitiv de ce discut eu cu voi ? Voi veniti aici sa pacaliti lumea cum daca nu vor tine sambata si nu vor bea must nu se vor mantui .Si ca or sa adoarma un pic dupa ce mor dar sa fie linistiti ca invie ei...totul e sa fie la voi in biserica. Nimic din ce sustineti nu e adevarat.V-ati vandut sufletele pe nimic.Si nici macar nu o sa aveti ocazia sa "dormiti". Sa fiti sanatosi ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, ca sa nu zici ca sunt baiat rau, iti mai dau un exemplu in care Pavel bantuia prin diferite locuri, fara trup: "mãcar cã n-am fost la voi cu trupul, dar fiind de fatã cu duhul" (1 Corinteni 5:3) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Fratilor, despre cei ce au adormit, nu voim sã fiti în nestiintã, ca sã nu vã întristati, ca ceilalti, care nu au nãdejde," (1 Tesaloniceni 4:13). Cititi in continuare, pana la vers. 18, si vedeti ce nadejde impartaseste Sfantul Apostol Pavel despre cei care au adormit. Veti vedea ca vorbeste despre revenirea Mantuitorului, invierea celor morti in credinta si rapirea tuturor credinciosilor (vii sau inviati) in vazduh, pentru a fi totdeauna cu Domnul. Nu spune nimic despre nadejdea nemuririi mortului si alte detalii despre aceasta aiureala pagana. |
|
||||
|
||||
![]()
Am si eu o intrebare: Daca evrei, in timpul Mantuitorului aveau o credinta gresita (pentru ca eu credeau si atunci in nemurirea sufletului) de ce nu i-a corectat Hristos?
|
|||
|
|||
![]()
Nu toți evreii aveau această concepție greșită. Doar cei care nesocoteau învățătura Scripturii, cei care puneau mai mare preț pe tradiția conducătorilor socotiți "evlavioși". Nimic nou sub soare... este?
|
|
|||
|
|||
![]()
Insistenti ca iehovistii . Cred ca nici nu apartineti de biserica adventa aia sunt mai potoliti! Daca evreii aveau o conceptie gresita Iisus le dadea apa la moara cu parabola bogatul si saracul? Apoi daca puneau pret mai mare pe tradiția conducătorilor socotiți "evlavioși" si nesocoteau scripturile (daca stiau sa le citeasca si aveau timp sa o faca) era si din cauza ca poporul asculta de preoti care erau pusi de Dumnezeu. Iisus ii trimite la preoti nu la sectantii care erau si pe vremea aceea! Si i-i trimite ca asa cerea legea!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sigur nu toti. Erau unii "alesi" care nu credeau asta. Si Hristos nu a "binevoit" sa le spuna si celor multi ca doar nu isi "pierdea" vremea cu oricine. La fel se intampla si "adevarara credinta" care a fost "regasita" de cei "alesi" dupa 1800 de ani.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|