![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Îmi doresc să vorbesc mult mai puțin..așa cum spunea Noica „ori din rugăciune ori din zvâcul inimii” ori deloc :). Îmi doresc mai multă constanță în viața duhovnicească, nu constanța celui care nu cade, dar măcar constanța celui care simte permanent esența luptei pe care trebuie să o poarte....adică „să fii tot timpul cu mintea la Dumnezeu”, „să te lepezi de toate ale tale” etc. în mintea mea devin indicații tehnice la care mă gândesc obsesiv dar care nu construiesc concret mare lucru în mine. Extrem de rar am găzduit o înțelegere existențială a acestor „reguli”, dar atunci când am avut-o parcă nici căderile nu mai sunt căderi, nici Jugul nu mai e prea greu, nici viitorul nu mai este terminat. Îmi doresc să primesc dragostea și smerenia lui Hristos, și să îi văd pe toți și pe toate numai prin această dragoste, în special pe o anume persoană. Altceva nu îmi doresc.
Este și va fi! |
|
|||
|
|||
![]()
Imi doresc sa fiu mai abitioasa si sa fac voia Lui Dumnezeu, si nu in ultimul rand, sa ma intorc acasa.
Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acasă înseamnă lângă Iisus Hristos, lângă Maica Domnului și lângă sfinți. |
|
||||
|
||||
![]()
ce mi-as dori in acest an...sanatate, pace si buna intelegere intre oameni. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Îl mulțumesc Domnului pentru cele date familiei mele în 2011 și-mi doresc să ne întărim în credință.
|
||||
|
||||
![]()
Imi doresc foarte multe...
-Sa am o viata mai activa si sanatoasa,cu mai multe proiecte(in ultimul timp m-am cam lasat pe leneveala). -Sa-mi incropesc o familie,sa am grija de copii alaturi de o multime de flori si animale :) -Sa fiu mai putin rautacioasa,manioasa si caustica cu ceilalti(sa am mai multa rabdare,iertare si iubire) -Sa ajut mai mult -Sa ma rog mai mult -Sa castig mai multi bani -nu in ultimul rand,imi doresc foarte tare sa ajung in Locurile Sfinte..
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 02.01.2012 at 07:30:06. |
|
|||
|
|||
![]()
imi doresc pace sufleteasca mai mult ca orice . sa intalnesc un baiat credincios , atat nimic mai mult , doar credincios , cu care sa imi intemeiez o familie si sa am copilasi ,cat o vrea Dumnezeu .
sa imi gasesc locul ,fie aici la 10000 km departare sau inapoi acasa . sa iert . sa nu mai judec . sa ma implic in organizatii caritabile : sa putem ajuta copii,batrani si adaposturi de animale ... Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Floriile in anul 2012 - Pelerinaj in Israel | mirela.t | Pelerinaje la locuri Sfinte | 6 | 23.08.2012 05:01:48 |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Anul mântuirii 2012 | laurastifter | Alte Religii | 1 | 26.11.2011 19:15:20 |
|