![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica spune despre Sufletul pacatosului ca va muri dar al pocaitului va muri si el sau ce ?
99 de ce nu raspunzi tu ? Au ingerii trup ? Au nevoie de un trup ? Dar Dumnezeu ? Are Dumnezeu trup sau nu ? Ce inseamna ca noi santem creati "dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu " ? Unde vor locui Oamenii dupa inviere ? In cer sau pe noul pamant ? Raspunde-mi te rog la intrebarile astea . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Sufletul care păcătuiește, acela va muri." (Ezechiel 18,4) Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar am vrut sa aflu parerea ta .Uite Iisus ne spune :" God is a Spirit: and they that worship him must worship him in spirit and in truth. " Sau pe romaneste : Duh este Dumnezeu și cei ce I se închină trebuie să i se închine în duh și în adevăr. Are Dumnezeu trup ? Au ingerii trup ? Daca Dumnezeu e Duh ce inseamna ca l-a facut pe om "dupa Chipul si Asemanarea Lui " ? De ce oamenii spuneau ca trupul e templul Duhului Sfant ? " Nu știți că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuiește în voi și pe care L-ați primit de la Dumnezeu? Și că voi nu sunteți ai voștri? " .Sau altii compara trupul cu Cortul ? Ne asemanam lui Dumnezeu la trup sau la ce este interior ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Acum dovedește-mi și tu clar, textual că "sufletul e nemuritor". De parcă ar mai fi nevoie... eu spun că nici nu mai are rost odată ce ai recunoscut că e muritor... dar dacă insiști că totuși e "nemuritor" (1+1= ∞), aștept versetul.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica tu ce vrei sa-ti spun ca nici Dumnezeu nu poate distruge un suflet ? Sufletul dreptilor e nemuritor pentru ca Dumnezeu e drept si el a promis ca dreptul va trai si nu va muri nu pentru ca nu il poate distruge. Hai explica-mi tu cum e cu Dumnezeu .Are trup sau nu ? Ca asta poate raspunde la multe intrebari .Deci daca are trup dovedeste cu biblia ,daca nu explica-mi ce inseamna ca omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu . |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Că cel pocăit va trăi și nu va muri asta e altă problemă... nu scrie acolo când va tră și când nu va muri. Scrie în schimb în alte locuri. Că va trăi după înviere și nu va [mai] muri în fericirea Raiului. Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Eu am fost fair cu tine... acum fi bun și răspunde la întrebarea esențială pentru acest topic... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pai daca Dumnezeu nu are nevoie de un trup pentru ca Dumnezeu e Duh de ce atunci nu intelegi exact ce spune Petru cand spune ca Iisus mort fiind cu trupul dar viu fiind in Duh a fost si a propavaduit duhurilor din inchisoare ? Si ca "Caci tocmai in vederea aceasta a fost vestita Evanghelia si celor morti,pentruca sa fie judecati ca oameni in trup,dar sa traiasca dupa Dumnezeu in duh " Ce sant eu de vina ca nu intelegi ? Uite aici din Faptele Apostolilor cap 2 : Căci David zice despre El: „Eu aveam totdeauna pe Domnul înaintea mea, pentru că El este la dreapta mea, ca să nu mă clatin" De aceea, mi se bucură inima și mi se înveselește limba; chiar și trupul mi se va odihni în nădejde: căci nu-mi vei lăsa sufletul în Locuința morților și nu vei îngădui ca sfântul Tău să vadă putrezirea. Si mai jos scrie : "despre învierea lui Hristos a prorocit și a vorbit el, când a zis că sufletul Lui nu va fi lăsat în Locuința morților și trupul Lui nu va vedea putrezirea. " Deci ce se afla in locuinta mortilor ? Trupul + suflarea de viata ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum, zi si dumneata, mai este nevoie de revenirea Mantuitorului si inviere, daca mortii traiesc precum ingerii si Dumnezeu? Nu este asa ca Domnul Iisus Hristos se complica inutil cu o problema gata rezolvata? Citat:
Dupa inviere, credinciosii vor fi rapiti la cer, impreuna cu Domnul (vezi 1 Tesaloniceni 4:13-18) urmand ca, dupa o mie de ani (sau miile de ani) cand pamantul va fi curatit (adica va fi un pamant nou si un cer nou - cum spune Scriptura) credinciosii sa traiasca pe acest pamant. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scrie ca "sufletul Lui nu va fi lăsat în Locuința morților și trupul Lui nu va vedea putrezirea. " ? Scrie ! Atunci ce ma bati la cap ca sufletul este trupul + suflarea de viata ? Off topic : Pai daca ingerii si Dumnezeu nu au nevoie de un trup ,si daca diavolii sant tot duhuri si nu au nevoie de un trup de ce ar avea mortii nevoie de un trup ca sa traiasca dupa Dumnezeu in duh ? Singurul motiv pentru care vom avea nevoie de un trup este ca vom locui pe noul pamant .Iar invierea este una a trupului.Hristos a fost viu tot timpul nu a fost nici macar o secunda mort.Numai trupul a fost mort.Tată. in mainile Tale imi incredintez duhul ! Pai Voi tot dati exemple din Ecclesiast 9 unde intr-adevar scrie ca toti avem aceeasi soarta si buni si rai .Dar din punctul cui de vedere ? Al unuia care traieste pe pamant.Tot acolo zice chiar la inceput : " cei drepți și cei înțelepți împreună cu toate faptele lor sunt în mina lui Dumnezeu. " . Dar asta nu o mai vedeti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|