![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
doar fratisu
Last edited by gdf-fdc; 03.01.2012 at 21:01:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Adică Dece Baal!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
te rog tare mult sa iti respecti stramosii,sunt neamurile tale,sau nu esti roman?.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doi la mână, niciunul dintre noi nu poate dovedi că este "român" de mai mult de, să zicem, 4 sau 5 generații (caz super fericit), și că strămoșul său, sau mai mulți strămoși, de acum 1000 de ani nu a venit de pe undeva din afara actualului teritoriu al României. Iar a susține că "românii sunt ortodocși de 2000 de ani" nu este respect, ci lipsă de respect pentru istorie în general (poporul român nu există de 2000 de ani), și pentru istoria Bisericii în special, pentru că nici Biserica nu există de 2000 de ani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumneavoastră puteți să-mi demonstrați că strămoșii d-vs au fost daci ? De unde știți că pe la a șaptea sau a opta spiță nu vă trageți dintr-un ungur sau un turc sau un slav ?! Citat:
Citat:
Asta e una la mână, iar a doua la mână este că naționalitatea, așa cum este înțeleasă de către unii tributari ai naționalismului fanatic, n-are nicio importanță și nicio valoare pentru mine. Eu sunt timișorean de etnie română. Ceea ce contează este apartenența mea la un spațiu civilizațional specific, în contextul mai larg al spațiului civilizațional al Europei centrale. Am o mulțime de prieteni, de etnie maghiară, germană, sârbă, cu rădăcini austriece, rusești, macedonene, grecești, dar pentru fiecare dintre ei este infinit mai important că fac parte din civilizația central europeană (cât a mai rămas din ea) și din cea timișoreană și bănățeană (cât a mai rămas din ele) decât etnia din care fac parte. |
|
|||
|
|||
![]()
Să iertați boierule, dar eu nu sunt Darie și nici nu sunt de pe dealurile Deliormanului, dar dacă-ți face plăcere poți să-mi spui Ion (fratele lui Darie,"frati-miu Ion adventistu'").
|
|
|||
|
|||
![]()
no bine ma ioa,da sa nu uiti!.
|
|
|||
|
|||
![]()
definiti termenul "erezie" si dati exemple
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Cand au plecat apostolii sa predice | calandrin | Din Noul Testament | 0 | 20.11.2009 09:16:57 |
Vinul si Biserica ortodoxa | LapetiteMoc | Generalitati | 15 | 02.10.2009 23:26:05 |
Biserica ortodoxa siriana | dmb | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 17.01.2009 22:58:33 |
|