![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
citeste pag 97 din PSB vol 2. si daca ai curaj posteaza textul aici. p.s. mi-ai demonstrat cat de mincinos si rauvoitor esti. nu mai posta la adresa mea daca ai buna vointa postezi textul de la pagina 97 din PSB vol 2 - Apologeti de limba greaca si iti ceri scuze pentru faptul ca ai incercat sa te folosesti de Sfantul Iustin in demersul tau murdar. Last edited by mihai07; 03.01.2012 at 22:58:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca zice mai multe. Avand in vedere provenienta sa dintr-o famile de pagani si influentele elinesti, Sfantul Iustin Martirul, la inceput, a impartasit astfel de invataturi gresite, pe care le combate ulterior, dupa ce aprofundeaza Scriptura:
"Eu insami, pe cand ma gaseam impartasind invataturile lui Platon..." (Apologia a II-a, XII, pag. 113) Citat:
Si, ca sa spui ca citatele mele sunt scoase din context, vino cu pasaje din imediata lor apropiere (sau macar cu pasaje din aceeasi lucrare). Last edited by grasu77; 03.01.2012 at 23:47:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi cum te grabesti ca fata mare la maritat sa acuzi? Hai sa incheiem aici ca ai demonstrat tuturor cat este de necinstit. Last edited by mihai07; 04.01.2012 at 09:38:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca intalnesti persoane care isi zic crestini, dar care neaga invierea mortilor si sustin, dimpotriva, ca sufletele lor vor fi luate la cer de indata ce mor, pe acestia sa nu-i socotesti crestini".(Sfantul Iustin Martirul, in lucrarea "Dialog cu iudeul Tryphon", cap. 80.) Posteaza si tu fragementele cu care ma incriminezi, preacinstite Mihaita. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, grasule, PSB este acronimul pentru Părinți și Scriitori Bisericești, o foarte utilă colecție de texte patristice editate sub auspiciul BOR. Dialogul cu Trifon și apologiile Sf. Iustin se regăsesc în vol. II. |
|
|||
|
|||
![]()
Multam fain de precizari. Nu stii, pot gasi PSB in format on-line?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ciao Grasu,le am eu aproape pe toate,sa-mi lasi prin pm un mail si ce te intereseaza ca sa-ti transmit volumul in discutie.Bye
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
gasesti aici toata colectia PSB esti necinstit pentru ca rupi din context. sa postezi te rog ce scrie la pagina 98 din psb vol 2. considera asta ultima mea postare. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|