![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
foarte frumoase poze.....si cele cu animalute(imi plac animalele-am un catelus =Bobita)...dar si celelalte .......multumim....imi pare rau ca eu nu stiu cum sa procedez ptr.a pune imagini....as avea si eu ceva f.dragut....din pacate....nu pot
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici eu nu mai pot da copy si paste in corpul mesajului, ci doar attach.
|
||||
|
||||
![]()
Un mozaic superb, intr-o biserica din Muntenegru.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
o frescă superbă, într-o biserică sârbească.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cristian,dar ce biserica frumoasa aveti?!?!?!?!
Sunt socata!!!!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
O poza dedicata crestinilor mei iubitori si de animale :)
Acest caine a gasit adapost nu oriunde ci chiar la picioarele papusii care-l reprezinta pe Mantuitor(un obicei catolic,Nativity Scene).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava lui Dumnezeu pentru toate !+
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O problema cu un prieten . | Templier Knight | Generalitati | 3 | 12.03.2012 14:01:38 |
Parerea unui prieten ! | ionion | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 19.10.2010 22:49:48 |
Am un caine si un prieten, om | eodor nastasa | Generalitati | 26 | 25.07.2010 14:10:14 |
Televizorul, dusman sau prieten? | amatyyy | Generalitati | 35 | 31.12.2009 02:11:57 |
prieten vs religie | mirelat | Generalitati | 30 | 10.11.2009 22:15:07 |
|