![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
asta imi aduce aminte de un iman care le spunea femeilor sa nu se atinga de morcovi,banane si orice alte alimente asemanatoare(acestea trebuie pregatite de sot,sau in orice caz de un barbat)pentru a nu se ispiti.
|
||||
|
||||
![]()
Ii multumesc OmuluiBun pt comentariul la fel de bun.Are o nota foarte asezata,foarte echilibrata.
Recunosc ca am fost deranjata de aceasta"gluma"a lui Mihail,pe care pana atunci l-am respectat la nivel intelectual pt valoarea mesajelor sale. Am fost dezamagita de"gluma"lui pe care vad ca nimeni nu o comenteaza,in schimb mie mi se modereaza comentariul in fel si chip! Si cum au fost mai mult barbati decat femei,cei care au comentat nu prea ma astept la cine stie ce rezultate in ceea ce ma priveste. Am auzit multe definitii ale barbatului in gurile multor feministe,la fel de socante ca si "gluma"lui Mihail insa nu ma apuc sa le scriu pe forumuri deaorece imi par teribiliste,ofensatoare chiar si pt o gluma! Tocmai in acest spirit regulile forumului interzic anumite extreme sa se manifeste! Nu,nu vreau sa tachinez pe nimeni,am reactionat doar la prezentarea unei asa zise glume,care pune femeia intr-o pozitie ordinara prin exemplul oferit si alaturarea de termeni care nu este intamplatoare. Acum,ca hotul striga"hotii!",este deja clasic... ![]() Faptul ca exista anumite specii si subspecii de barbati,asta nu este pus sub semnul indoielii si se poate observa in toate mediile,asta nu inseamna ca femeile stau mai bine,ci se constata doar veridicitatea unui realitati.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inca unul... Mai sunteti multi???? Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 12.01.2012 at 19:24:11. |
|
|||
|
|||
![]()
:))))) Si mai ziceti de mine...pai eu am ras de numa la glumele astea cu porcii si scroafele si bananele si morcovii. Pai voi care va suparati pe glume mai ziceti de mine care m-am suparat pe ceva serios.
Poate nu m-am exprimat prea bine, dar totusi mai cititi o data mesajul meu, cred totusi ca reiese ca nu ma referam la TOTI barbatii. Dar intr-adevar, am vorbit de o majoritate. Multumesc de sfaturi, am gasit prin raspunsurile voastre niste sfaturi foarte frumoase si folositoare.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Eu ma bucur tare mult ca tu te distrezi acum, vazand cum imaturitatea ta a dus la divergente intre membrii forumului. Si daca tot ne apreciezi atat de mult sfaturile, uite inca unul: incearca sa mai cresti putin! La minte ma refer, desigur! Iar la momentul potrivit, arata'i viitorului tau sot ceea ce ai scris aici si explica'i cum il iubesti, desi e barbat si deci e un desfranat si un animal. Ah, si inca ceva! Ca sa eviti sa mai versi lacrimi de crocodil de atata sensibilitate, deschide o carte frumoasa in loc de o pagina de internet. Macar in carti rautatea e fictionala. |
|
|||
|
|||
![]()
Redusa la esenta,daca cineva ar fi interesat sa-i mai si citeasca pe cei atat de des invocati,la Parintii Bisericii ma refer,problema consta ca omul,in urma caderii in pacat isi utilizeaza alienat capacitatile care au fost puse in el in alt scop.Exemplu concret:mania era pusa initial ca o reactie benefica in fata pacatului si tentatiilor,precum un fel de scut de respingere.Avea un rol de gardian sa spunem.Cand omul,prin pacat,rupe cordonul ombilical cu Cel de Sus,cazand prada unei realitati care,in esenta,este doar o proiectie a propriilor patimi si boli sufletesti,el utilizeaza mania in mod dement,adica in loc sa o utilizeze contra atacurilor vatamatoare asupra sufletului el o utilizeaza contra unei alte creaturi,vazuta doar ca o piedica in calea satisfacerii propriilor demoni interiori,care ii plasmuiesc acesta fictiune a nebuniei.Pe scurt dracul a inversat functiile si aici este o lunga discutie,ce era facut sa ne apere este utilizat ca sa te ucida.Profit de acesta ocazie ca sa va remintesc,desi nu stiu cat interes voi genera,doua aspecte:traim intr-o lume extrem de bolnava spiritual si nici noi nu facem exceptie.Ce vedeti sunt efectele,cautati cauzele.
In acest sens,va recomand iarasi o carte.Am mai spus de ea.Eu va spun sa o cititi cu mare atentie.A citit-o cumva cineva?Poate totusi faceti rost de ea. Last edited by Scotland The Brave; 12.01.2012 at 19:50:00. |
|
|||
|
|||
![]()
AnnaKarenina, ce am scris aici e un fel de "spovedanie", pentru a arata ce se intampla in sufletul meu, felul in care reactionez si cum vede sufletul meu lucrurile (gresit, banuiesc si sper) nu de a jigni pe cineva...Eu cel mai mult imi doresc sa imi arate cineva cat de mult gresesc. Asta ma va face fericita. Pentru ca eu vreau sa cred in barbat, asta imi doresc, si nu pot. E neputinta mea si ma face nefericita. Imi pare rau daca s-a inteles altceva
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poate fi descarcata de pe : www.arhiva-ortodoxa.info |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce nu mi se pare nici logic si nici normal e faptul ca tu ceri sa ti se demonstreze ca barbatii nu sunt asa cum ii vezi tu. Pai stai putin! Ce se intampla cu prezumtia de nevinovatie? E nenatural ce vrei tu. Daca eu spun "pot sa zbor", tu imi vei zice "demonstreaza'mi", iar daca iti voi raspunde "demonstreaza'mi tu ca nu pot", imi vei rade in nas. Cam asa e si cu ceea ce ceri tu! Si e pacat de tine, ca esti tanara, din cate inteleg si nu ar trebui sa iti acresti sufletul cu asa ceva. Dar e treaba ta! Sper sa poti invata ceva din ce s'a zis aici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ai incredere in el ca te iubeste cu adevarat pentru ceea ce esti, ca te-ar iubi in orice conditii etc etc... Ca sa dormi linistita (sau nu!), iti spun eu ca astfel de indoieli oricum apar in orice relatie, ca macar o data exista un moment dificil in orice relatie.. As merge mai departe (din nou, nu te supara pe mine, nu o lua personal), tu suferi dintr-o forma de bovarism, vrei iubirea perfecta de dragul ei (al iubirii).. Nu este o atitudine matura. (Asta-mi aminteste ceva ce povestea un barbat ieri la radio: "sotia mea imi spunea ca ma iubeste pt ca sunt atent, iubitor, un tata minunat, spal vase, fac cadouri, o ascult cand vorbeste, o tin in brate... La un moment dat se desprinde din bratele mele si ma intreaba: dar tu de ce ma iubesti? La care eu, luat prin surprindere zic: errr, ai un piept mare. Ea raspunde: dar, dragule, daca nu voi fi asa intotdeauna? Eu raspund: pai mai parul lung si frumos..." ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 13:12:39 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 16:06:38 |
|