Citat:
În prealabil postat de guardian knight
Am facut rau ca am luat apararea semenilor mei in dauna fiintelor necuvantatoare numite caini ???
|
Nu, ai facut rau ca te'ai exprimat la fel de civilizat ca unul din mahala si cu tot atata bunatate crestineasca precum unul care vandalizeaza statui de sfinti in Timisoara.
Citat:
De ce ma rog nu va scandalizati la fel,si cand e vorba de simpaticii vitelusi loviti cu barda in cap, pentru a deveni carnea cu care faceti sarmale sau mici ???
de unde aceasta preferinta pentru caini, mai ales la femei (am remarcat ,in mod ciudat !) ?!
|
FYI, eu nu fac nici sarmale, nici mici!
Nu e vorba de o preferinta pentru caini, ci pentru umanitate fata de orice creatura vie! La biserica ta nu se invata ca si cainii sunt creatia Domnului? Sau tot ce nu ii convine omului ar trebui sa dispara de pe pamant, pentru ca deh, Dumnezeu ne'a dat libertatea de "a face legea" aici si de a ne juca la randul nostru, de'a dumnezeii cu tot ceea ce ne inconjoara!
Am inteles ca ai o parere. Tu crezi ca maidanezii ar trebui eutanasiati. Foarte bine, spune asa! Dar cand incepi cu exprimari de mahala, esti cam la nivelul acelui animal pe care il urasti atat de mult cu sufletul tau imens de crestin!