Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2012, 20:55:41
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hydro314 Vezi mesajul
Iesitul in strada.

Iesitul in strada este o metoda de a disciplina “clasa” asa zisa politica a unei tari. Lucru evident care se intampla in toate tarile democratice atunci cand “pacea sociala” este amenintata si sunt interese care derapeaza in detrimentul cetatenilor de rand. Ceea ce s-a intamplat in Romania in ultimii 22 de ani, si aici dupa parerea mea, si cu ajutorul unor grupuri finaciare occidentale, in care fostele structuri, dupa varsarea de sange de la Timisoara si Bucuresti din 1989, au fost lasate sa ramane la putere, se culeg “roadele” astazi in Romania. Insolenta, obraznicie si tupeist financiar si economic ce nu se incadreaza nici pe departe in limitele unui stat cu adevarat european.
De aceea tanara generatie are dreptul ei de a iesi pe strada si printr-o solidaritate sociala pe care Internetul o poate forma si consolida. Internetul fiind una din formele iesirii din tiparele manipularii maselor de catre o mass-media care de multe ori este aservita unor interese meschine de “grup”.
Si care va fi efectul? Oamenii aia pentru ce protesteaza? Sunt constienti pentru ce s-au dus acolo? Ce spera ei sa obtina? De fapt asta e principala intrebare: Ce spera cei prezenti la manifestatie sa obtina?
Eu unul cred ca e o chestie inutila. Daca oamenii aia ar protesta pentru ceva real si nu impinsi de efectul de turma si de o nemultumire generalizata m-as duce si eu. Dar nu e cazul, iar eu chestii inutile prefer sa nu fac.
Vechi 16.01.2012, 09:58:44
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Si care va fi efectul? Oamenii aia pentru ce protesteaza? Sunt constienti pentru ce s-au dus acolo? Ce spera ei sa obtina? De fapt asta e principala intrebare: Ce spera cei prezenti la manifestatie sa obtina?
Eu unul cred ca e o chestie inutila. Daca oamenii aia ar protesta pentru ceva real si nu impinsi de efectul de turma si de o nemultumire generalizata m-as duce si eu. Dar nu e cazul, iar eu chestii inutile prefer sa nu fac.
Deocamdata protestele sunt sunt la stadiul de apa de ploaie. Sa vedeti proteste peste vreo 4-5 luni! Nu intelege nimeni ca statul e falimentar ca nu mai au bani sa sustina fondul de pensii si salariile bugetarilor. SUA si-a retras banii de la FMI asa ca pa si pu! ne putem linge pe bot! Politicienii nu inteleg ca degeaba vor castiga alegerile ca bani tot nu sunt! Ei tot spera, nu stiu Doamne ce spera, ca va merge tot ca si pana acum. Nu inteleg ca ABSOLUT NIMENI nu le va mai da nici un ban! Toata Europa e pe cont propriu! Scapa cine poate!
De acum inainte salvarea va fi individuala, fiecare se va descurca dupa talentul si priceperea lui! O sa ajungem foarte curand sa nu mai poata fi platite pensiile. Atunci sa vedeti manifestari in strada!
Vechi 16.01.2012, 10:03:29
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Deocamdata protestele sunt sunt la stadiul de apa de ploaie. Sa vedeti proteste peste vreo 4-5 luni! Nu intelege nimeni ca statul e falimentar ca nu mai au bani sa sustina fondul de pensii si salariile bugetarilor. SUA si-a retras banii de la FMI asa ca pa si pu! ne putem linge pe bot! Politicienii nu inteleg ca degeaba vor castiga alegerile ca bani tot nu sunt! Ei tot spera, nu stiu Doamne ce spera, ca va merge tot ca si pana acum. Nu inteleg ca ABSOLUT NIMENI nu le va mai da nici un ban! Toata Europa e pe cont propriu! Scapa cine poate!
De acum inainte salvarea va fi individuala, fiecare se va descurca dupa talentul si priceperea lui! O sa ajungem foarte curand sa nu mai poata fi platite pensiile. Atunci sa vedeti manifestari in strada!
In mare aveti dreptate. Aveti dreptate si ca se va inchide rezervorul. Dar chiar daca nu sunt bani sunt alte resurse. Resurse care pot fi folosite. Dar cine sa le activeze? Basescu? Boc? Ponta? Antonescu? Ne imbatam cu apa rece.
Vechi 16.01.2012, 11:01:18
maria40's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
In mare aveti dreptate. Aveti dreptate si ca se va inchide rezervorul. Dar chiar daca nu sunt bani sunt alte resurse. Resurse care pot fi folosite. Dar cine sa le activeze? Basescu? Boc? Ponta? Antonescu? Ne imbatam cu apa rece.
Care resurse le mai avem Lucian? Nu mai avem nimic! Aici a fost marea hotie a FMI-ului ca ne-au manipulat sa ne vindem toate resursele!
Vechi 16.01.2012, 11:16:47
Lagrace Lagrace is offline
Banned

Data înregistrării: 23.09.2011
Exclamation important

Sa ne rugam pentru viata lui Basescu si pentru linistea noastra!

revolta din ultimele zile : lectie de la Putin catre Obama, via Bucuresti.
Vechi 16.01.2012, 13:17:11
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lagrace Vezi mesajul
Sa ne rugam pentru viata lui Basescu si pentru linistea noastra!

revolta din ultimele zile : lectie de la Putin catre Obama, via Bucuresti.

1.Sa ma ierte Dumnezeu, pentru el acum nu pot!

2.Cum ai ajuns la concluzia asta? Teoria conspiratiei?...Sa fim seriosi, oamenii obisnuiti, normali, oameni ca noi (zic eu... imi vine sa zic: de la blocuri) au iesit in strada cu de la sine convingere, de disperare, ca nu mai pot trai decent in propria tara.
Vechi 16.01.2012, 13:26:32
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
2.Cum ai ajuns la concluzia asta? Teoria conspiratiei?...Sa fim seriosi, oamenii obisnuiti, normali, oameni ca noi (zic eu... imi vine sa zic: de la blocuri) au iesit in strada cu de la sine convingere, de disperare, ca nu mai pot trai decent in propria tara.
Subscriu si eu. Dar asta nu inseamna ca sunt si de acord cu iesitul in strada fara rost.
Vechi 16.01.2012, 17:27:13
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
1.Sa ma ierte Dumnezeu, pentru el acum nu pot!

noi, oamenii care stam la case si la vile, il sprijinim pe basescu ! singurul presedinte,marfa, care tine cu oamenii muncitori !!!
Vechi 16.01.2012, 11:30:00
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Care resurse le mai avem Lucian? Nu mai avem nimic! Aici a fost marea hotie a FMI-ului ca ne-au manipulat sa ne vindem toate resursele!
Avem. Avem potential agricol. Nu suntem nici Franta, nici Germania ca sa avem productivitate iesita din comun. Dar avem suprafete imense de teren arabil necultivate. Am putea stopa nenumaratele ajutoare sociale pe care le primesc oamenii ca sa stea acasa. Suntem o tara de asistati social. Sa munceasca pentru ajutoarele respective. Sa se stopeze rentele revolutionarilor. Nu e posibil sa primesti zeci de milioane toate viata pentru ca ai iesit 2 zile in strada (cei care au iesit, nu cei care au stat in fata televizorului si acum primesc bani ptr asta). Nu pentru banii aia au iesit. Au recunostinta tarii si atat. Avem cercetatori peste hotare. sa ii motivam punandu-le la dispozitie resurse sa se intoarca. In conditiile crezei internationale sunt multi romani carora nu le e bine in strainatate. Avem posibilitatea de a folosi potentialul lor de productie. De ce nu incurajam investitiile? Potentilalul piscicol e foarte mare. Ce ar fi sa stopam braconajul industrial, uneori legiferat? Ce ar fi sa incuragam micii agenti de turism pentru a folosi potentialul din acest domeniu. Si mai sunt si altele. Dar cine sa le activeze?
Vechi 16.01.2012, 11:51:35
maria40's Avatar
Senior Member

Implicit

Avem potential agricol, aici ai dreptate, dar n-ai inteles inca ca nu se doreste sa fie evidentiat! De ce? Pentru ca n-ar mai castiga intermediarii! Nu mai departe decat povestea cu graul....il cumpara de la noi o firma din afara cu un pret de nimic ca al nostru cica e furajer si acelasi grau il importam la pret dublu sau triplu. Legumele sunt cumparate de la tarani la un pret de nimic de catre afaceristi si vandute in supermarket-uri la pret dublu.
Tu, ca firma, nu te lasa legea sa cumperi direct de la tarani ca ei nu-ti pot elibera factura...
laptele de la vaca taranului se imprastie aiurea in loc sa fie valorificat ca cica nu e conform UE grajdul taranului. Ma lasi!
Toate legile sunt facute sa fie sprijiniti smecherii iar cel care produce sa nu castige nimic!
De ce nu sunt sprijiniti micii producatori si IMM-urile? Pai de ce? Pentru ca n-au nici un interes!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13