![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu unul cred ca e o chestie inutila. Daca oamenii aia ar protesta pentru ceva real si nu impinsi de efectul de turma si de o nemultumire generalizata m-as duce si eu. Dar nu e cazul, iar eu chestii inutile prefer sa nu fac.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De acum inainte salvarea va fi individuala, fiecare se va descurca dupa talentul si priceperea lui! O sa ajungem foarte curand sa nu mai poata fi platite pensiile. Atunci sa vedeti manifestari in strada! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Care resurse le mai avem Lucian? Nu mai avem nimic! Aici a fost marea hotie a FMI-ului ca ne-au manipulat sa ne vindem toate resursele!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne rugam pentru viata lui Basescu si pentru linistea noastra!
revolta din ultimele zile : lectie de la Putin catre Obama, via Bucuresti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.Sa ma ierte Dumnezeu, pentru el acum nu pot! 2.Cum ai ajuns la concluzia asta? Teoria conspiratiei?...Sa fim seriosi, oamenii obisnuiti, normali, oameni ca noi (zic eu... imi vine sa zic: de la blocuri) au iesit in strada cu de la sine convingere, de disperare, ca nu mai pot trai decent in propria tara. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Avem. Avem potential agricol. Nu suntem nici Franta, nici Germania ca sa avem productivitate iesita din comun. Dar avem suprafete imense de teren arabil necultivate. Am putea stopa nenumaratele ajutoare sociale pe care le primesc oamenii ca sa stea acasa. Suntem o tara de asistati social. Sa munceasca pentru ajutoarele respective. Sa se stopeze rentele revolutionarilor. Nu e posibil sa primesti zeci de milioane toate viata pentru ca ai iesit 2 zile in strada (cei care au iesit, nu cei care au stat in fata televizorului si acum primesc bani ptr asta). Nu pentru banii aia au iesit. Au recunostinta tarii si atat. Avem cercetatori peste hotare. sa ii motivam punandu-le la dispozitie resurse sa se intoarca. In conditiile crezei internationale sunt multi romani carora nu le e bine in strainatate. Avem posibilitatea de a folosi potentialul lor de productie. De ce nu incurajam investitiile? Potentilalul piscicol e foarte mare. Ce ar fi sa stopam braconajul industrial, uneori legiferat? Ce ar fi sa incuragam micii agenti de turism pentru a folosi potentialul din acest domeniu. Si mai sunt si altele. Dar cine sa le activeze?
|
||||
|
||||
![]()
Avem potential agricol, aici ai dreptate, dar n-ai inteles inca ca nu se doreste sa fie evidentiat! De ce? Pentru ca n-ar mai castiga intermediarii! Nu mai departe decat povestea cu graul....il cumpara de la noi o firma din afara cu un pret de nimic ca al nostru cica e furajer si acelasi grau il importam la pret dublu sau triplu. Legumele sunt cumparate de la tarani la un pret de nimic de catre afaceristi si vandute in supermarket-uri la pret dublu.
Tu, ca firma, nu te lasa legea sa cumperi direct de la tarani ca ei nu-ti pot elibera factura... laptele de la vaca taranului se imprastie aiurea in loc sa fie valorificat ca cica nu e conform UE grajdul taranului. Ma lasi! Toate legile sunt facute sa fie sprijiniti smecherii iar cel care produce sa nu castige nimic! De ce nu sunt sprijiniti micii producatori si IMM-urile? Pai de ce? Pentru ca n-au nici un interes! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|