![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand Ecaterina Andronescu a vrut sa ridice acreditarea la Spiru Haret au iesit scandaluri mari . Din pacate sunteti in afara realitatii ,lucrati in mediu privat . Sau si d-voastra ati absolvit Spiru Haret ,facultatea unde inveti dimineata raspunsurile la intrebari iar dupa masa iei examenul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intrebarea e alta: De ce ne place sa ne mintim?
|
|||
|
|||
![]()
In alta ordine de idei ,pensiile trebuie platite ,e un drept castigat si nu poate fi luat ,dupa ani lungi de cotizatie cum si voi ,tinerii veti lua pensii .Dar mult mai mici deoarece statul a mai facut o afacere profitabila ,a dat o parte din cotizatia la pensii la firme particulare si sa vedem daca veti mai avea ce pensii sa luati daca nu vor fi administrati corect banii.
Aud ca fondurile de pensii au iesit in pierdere. O afacere asemanatoare cu sanatatea ,dar cu efecte negative intarziate . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vei citi cu atentie mesajele lui horatiu vei observa ca acuze de genul celor pe care le aduci tu sunt aberante! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Alta care-mi năruie speranțele...
|
|||
|
|||
![]()
Si eu la fel! Si tot tin sa te contrazic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se fac angajarile de care am vorbit iar restructurarile au fost o rusine ,numai criteriul competentei nu a fost respectat. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|