Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 17:57:24
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Ce parere aveti despre vaccinul Rotarix?
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 18:13:25
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Daca o dam in teoria conspiratiei la fel de bine poate fi extrem de nociva rosia din piata. Poate avea acelasi efect ca vaccinul daca e tratata. Si asa segmentul impactat fa fi si mai mare.
Eu nu sunt de acord cu majoritatea vaccinurilor pentru ca slabesc imunitatea si influenteaza negativ capacitatea organismului de a se autoapara, dar pana la teoria conspiratie de genul asta mai e mult. S-ar gasi metode mult mai eficiente.
Iti doresc sa nu ti se imbolnaveasca copilul de autism sau sa iti moara in brate la o zi dupa vacin. Ca poate atunci o sa intelegi ca nu tot ce zboara se mananca.
Eu as recomanda promotoriilor, in special lui Bil gates si sotiei sale, sa-si vaccineze copilasii public cu o doza de vaccin obisnuita, sau de ce nu sa se vaccineze chiar ei insusi.
Pana nu vad utilitatea vaccinului, nu o sa ma conving.
O intrebare banala: ptr ce trebuie sa mai vaccinezi un segment al populatiei daca respectiva boala a fost eradicata?

alta chestie..faci copilului DTP dar daca se intample sa se taie, sa fie muscat de caine s.a ii mai face un vaccin antitetanos?Or eu mis proasta or alta varianata nu-i. Unui copil vaccinat anti diftero-tetano-pertusiss ii mai faci un vaccin antitetanos? Care e rostu a doua vaccinuri in acelasi scop?
Astea sunt doar unele din multiplele intrebari. In timp ce voi medita la ele, ma voi gandi si la cuvintele lui Bertrand Russel, laureat al premiului Nobil ptr Impactul stiintei in societate, din 1953, referitor la importanta vaccinurilor..
Asadar, cine are minte sa ia aminte!
Vechi 16.01.2012, 18:24:34
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Un mucilagiu de orez, un ceai de menta , o supa de morcovi, paine uscata...iata meniul natural al unui copil care se imbolnaveste de rotavirus.(si trece intr-o zi, maxim doua)
Atunci daca hrana ne poate deveni un medicament, ptr ce trebui introdus in corpul copilasului un vaccin care sa ii zdruncine din temelii sistemul imunitar, deoarece este perceput ca o avalansa?
Deja cred ca se exagereaza. Nu mai lasi copilul sa stranute...jap vaccin antigripal, nu il lasi sa faca rujeola, rubeola, oreion...jap ROR, nu il mai lasi sa faca varicela?
Oameni buni, asta sunt bolile copilariei, e firesc sa le faca acum, e chiar foarte bine. O astfel de boala se trateaza relativ usor si ofera imunitate pe viata, pe cand un vaccin ofera o imunitate de 10-20 de ani! Si atunci sa te trezezsti al 25-30 de ani ca faci rujeola, sau oreion(mai ales la barbati) sau varicela.... Groaznic!
Din incercarea nebuna de a-i "pazi" ii transformam pe copii in copii de laborator!Caliti-i, lasati sa invete sa lupte! Nu de alta, dar cubul se sticla se va sparge la un moment dat...si atunci va fi vai!
Vechi 16.01.2012, 20:07:13
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
al meu a facut boala (desi cred ca totusi a fost vaccinat.. nu mai caut acum).
A fost contaminat in spital (la o vizita medicala), ca la vremea aceea nu mergea la gradinita, statea doar acasa sau in casa bunicilor, se deplasa cu autoturismul.. nu ar fi avut de unde sa ia boala decat din spital.
Boala nu este o tragedie. Diaree severa cateva zile.
Reply With Quote
Vechi 17.01.2012, 13:27:16
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
al meu a facut boala (desi cred ca totusi a fost vaccinat.. nu mai caut acum).
A fost contaminat in spital (la o vizita medicala), ca la vremea aceea nu mergea la gradinita, statea doar acasa sau in casa bunicilor, se deplasa cu autoturismul.. nu ar fi avut de unde sa ia boala decat din spital.
Boala nu este o tragedie. Diaree severa cateva zile.
Da, eu i l-am facut la recomandarea doctorului, insa dupa....citind diverse, m-am cam speriat. Acum nici nu stiu ce sa mai cred, si care e realitatea in privinta acestor vaccinuri...pentru ca nu ii pot crede nici pe cei care resping acum orice vaccin, si nu sunt de acord nici cu cei care se vaccineaza cu tot ce e pe piata...
Reply With Quote
Vechi 17.01.2012, 15:00:42
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Nu stiu ce varsta aveti,insa eu ma bucur ca am fost nascut inainte de caderea comunismului,altfel nu as fi avut incredere in ce ne dau occidentalii! Oricum inca am o "teama" de vaccinurile care le-am facut in scoala generala (de vreo doua sau trei ori).
subscriu. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 17.01.2012, 15:44:49
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Nu stiu ce varsta aveti,insa eu ma bucur ca am fost nascut inainte de caderea comunismului,altfel nu as fi avut incredere in ce ne dau occidentalii! Oricum inca am o "teama" de vaccinurile care le-am facut in scoala generala (de vreo doua sau trei ori).
:)) Oh, te rog! Te'ai nascut cu cel mult 5 ani inainte de caderea comunismului!
Reply With Quote
Vechi 17.01.2012, 15:57:44
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Ideea e ca nu am fost vaccinat in maternitate,sau daca am fost in niciun caz nu erau vaccinuri occidentale,Romania inca aflandu-se sub comunism.
Reply With Quote
Vechi 17.01.2012, 17:01:38
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ideea e ca nu am fost vaccinat in maternitate,sau daca am fost in niciun caz nu erau vaccinuri occidentale,Romania inca aflandu-se sub comunism.
ai fost vaccinat si in maternitate, ai fost vaccinat si la 6 luni, ai fost vaccinat si in clasa 1.De astea 3 stiu sigur. Generatia de la 82 incoace le-a prins sigur.
Vechi 17.01.2012, 17:05:48
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Da, eu i l-am facut la recomandarea doctorului, insa dupa....citind diverse, m-am cam speriat. Acum nici nu stiu ce sa mai cred, si care e realitatea in privinta acestor vaccinuri...pentru ca nu ii pot crede nici pe cei care resping acum orice vaccin, si nu sunt de acord nici cu cei care se vaccineaza cu tot ce e pe piata...
daca copilul tau a facut vaccinul de o perioada buna 3saptamani-1 luna si nu au aparut inca nici un efect negativ major, slava Domnului! Asta nu iseamna ca in timp nu vor aparea alte efecte majore de mai mici proportii pe care medicii, e foarte posibil, sa le gaseasca diferite cauze.
Eu cand am descoperit rotarixul copilul meu trecuse de 8 luni.Si toate situatiile in care ne-am intersectat cu rotavirusul le-am depasit cu usurinta, prin alimentatie.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42