![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ajutatil pe robert un tanar in varsta de24 de ani din bucuresti care a suferit un accident de motocicleta si este in stare grava la spital...are nevoie de donatori de sange urgent..nu conteaza grupa saguina..el are nevoie decat de trombocitele din sange pentru a fi stabilizat si operat...doar voi il puteti salva...va rog ajutatil...pentru detalii puteti suna sau da bip la nr de telefon : 0761.342.087 sau 0763.041.957...va multumesc
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu va puteti inchipui cat este de asteptata fiecare picatura de sange!
Fiica mea a primit sange in fiecare luna, timp de 17 ani, pana cand Dumnezeu a hotarat altfel. Nu am avut cum sa multumesc tuturor celor a caror sange a ajuns la fiica mea, straini sau cunoscuti. O fac acum si-l rog pe Tatal Ceresc sa le rasplateasca inzecit de inmiit gestul lor. Mergeti si donati cei carora sanatatea va permite. Daca aveti o grupa rara de sange, ganditi-va ca este cineva care asteapta de multa vreme sa se gaseasca un donator compatibil ca sa se poata ridica din patul de suferinta. Daca aveti o grupa de sange mai frecvent intalnita, ganditi-va la cati oameni puteti face bine.... Dati o picatura de viata cuiva care o asteapta. Sa va rasplateasca tuturor Dumnezeu si va doresc din suflet sa nu ajunga nici unul din voi sa aibe nevoie de sangele altora. Nu luati in seama comportamentul nepotrivit, birocratia, nervii personalului medical obosit si stresat de la centrele de recoltare. E doar o incercare: o sa treci peste orice piedica ca sa-ti duci la bun sfarsit gandul bun si gestul generos? Last edited by Adriana Cluj; 31.08.2010 at 18:00:40. |
|
|||
|
|||
![]()
De mult vreau sa donez, am 0 negativ, dar nu stiu unde sa ma duc.
Locuiesc in sectorul trei, stiti vreun centru? Stau foarte aproape si de sect. 4, spit. Sf. Ioan. Mai merge cineva de pe forum in vreun loc anume? |
|
|||
|
|||
![]()
Asa sunt si eu la analize. Nu chiar atat de grav, dar mai mereu imi e rau. Insa de cand donez in mod regulat am scapat de aceasta stare. Pentru ca acei cativa ml care ti se iau la analize nu se compara cu cantitatea de sange care ti se ia cand donezi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre transfuzia de sange | Mirela0110 | Generalitati | 29 | 02.10.2016 11:52:19 |
Donati sange! | Dia20_diana | Umanitare | 77 | 08.07.2016 09:04:10 |
Grupe de sange! | SHOTO | Din Vechiul Testament | 75 | 13.07.2012 11:29:45 |
Doneaza si tu din putinul tau pentru Cristina! | Tudor | Umanitare | 14 | 17.03.2010 09:08:53 |
|