Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2012, 16:46:35
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Lilith? Tu esti?
Nu sunt eu, cine e Lilith?

Am mai fost confundata cu cineva cu acelasi nume, care spunea ca are un par lung, se pare ca diferiti oameni au postari asemanatoare :))))
Vechi 17.01.2012, 16:48:57
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Imi pare rau, lumea civilizata o intoarce ca la Braila!
a o întoarce ca la Ploiești” sau “ca la Brăila”, “latră câinii în Giurgiu”, “a nimerit orbu’ Brăila”,

Imi plac aceste expresii vechi!

De aici și expresia “a o întoarce ca la Ploiești”, cu sensul de a întoarce vorba altfel decât fusese anterior, ținând cont de ocolul pe care trenurile îl fac la Ploiești, la fel ca și “a o întoarce ca la Brăila”, mai exact la 180 de grade, ca idee, expresie apărută când Brăila era capăt de linie…)

Last edited by TunsDiana; 17.01.2012 at 16:51:23.
Vechi 17.01.2012, 17:23:45
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
a o întoarce ca la Ploiești” sau “ca la Brăila”, “latră câinii în Giurgiu”, “a nimerit orbu’ Brăila”,

Imi plac aceste expresii vechi!

De aici și expresia “a o întoarce ca la Ploiești”, cu sensul de a întoarce vorba altfel decât fusese anterior, ținând cont de ocolul pe care trenurile îl fac la Ploiești, la fel ca și “a o întoarce ca la Brăila”, mai exact la 180 de grade, ca idee, expresie apărută când Brăila era capăt de linie…)
Eram ironic, si eu apreciez expresiile mentionate si ma bucur ca le-ati folosit :)

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Vechi 17.01.2012, 18:34:14
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit cateva nemultumiri de natura economica !

poate ca, putea si guvernul sa mai indulceasca masurile de austeritate !!!

nu stiu,daca nu se putea,sa se face o reducere de tva, de ex ,la produsele lactate (de al caror pret mare, sunt nemultumit si eu !) si eventual ,acel procent sa il incarce pe mezeluri si carne !!!

-poate trebuia sa-si bata capul,si sa vina si cu niste masuri bune, pentru a sprijini categoriile cele mai vulnerabile, precum copii si batranii,reducand putin tva-ul la anumite produse alimentare de baza, precum produsele lactate !

-nu stiu in ce masura putea sa stopeze evolutia crescanda a pretului la hidrocarburi,si daca nu putea ,macar trebuia sa vina la tv ,sa explica foarte clar asta !!!

stiu ca a fosat o criza comparabila cu marea criza din 29-33, dar, poate ar fi gasit si cateva masuri bune,nu stiu !!!

in orice caz, de la opozitie nu am auzit chiar nimica concret...decat sloganul rasuflat ;"Jos Basescu "!!!

cu ce solutii concrete a venit pe puncte,ponta si antonescu ???

...pauza toatala, ba chiar cred ca le e o sila imensa sa preia acuma guvernarea !!!

Last edited by guardian knight; 17.01.2012 at 18:36:50.
Vechi 17.01.2012, 18:39:06
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Dreptul la pensie nu poate fi luat cotizantului. Cuantumul pensiei, insa poate fi stabilit de stat, prin lege, pentru vorbim despre un sistem unde se dau pensii din cati bani sunt disponibili pentru ele, nu despre cat malai viseaza vrabia.

Pensiile cotizate la privat nu pot fi platite la nesfarsit, pentru ca se platesc exact banii cotizati, plus parte din profitul facut de fondul de pensii. Cat dai, atata ai. Si nu v-ati informat bine, in anii ce-au trecut fondurile private au iesit pe profit.

Cat malai viseaza vrabia iau magistratii si armata.
In rest pensiile au scazut mult ca putere de cumparare si chiar valoare.
Eu am auzit ca anul trecut fondurile private de pensii ar fi iesit in pierdere.
Vechi 17.01.2012, 18:40:16
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Eu vreau sa vina cineva presedinte,sa faca si aci constitutzie cum a facut dl Orban in Ungaria.
M-am saturat de ultra-nationalisti inselati de draci,care tot fac discrimare rasiala cu ungurii ca sunt huni si mai stiu eu ce.

Si ungurii sarmanii au fost prigonitzi de unii inselatzi de draci pe cine stie motive aberante si au iesit in strada,ca erau omoratzi de foame ca la Auschwitz si in Bulgaria se intampla la fel.
Se pare ca unii neo-nazisti au facut niste teste si dupa cum le-au facut a iesit ca ungurii romani si bulgari nu sunt suficient de europeni si in consecintza trebuie exterminatzi.
Istoria zice ca au mai venit pe aci huni,bulgari,tatari etc.
Prea putzin imi pasa de teoriile neo-naziste ale unora de prin UE,suntem oameni cu totzi.
Sa plece neo-nazistul acesta inselat de draci de la putere sau sa inceteze cu exterminarea populatziei Romaniei,parca ar fi la Auschwitz aci,pai ajutorul social e la vreo 200 de ron de persoana,pentru cine nu are de munca,asta daca e iarna grea nici nu ajunge de incalzire,darmite sa mai mananaci.

Noi nu suntem Imperiul Roman si nici nu prea suntem latini,da dnia sa e atat de inselat de draci ca nu a citit in istoie ca in Imperiul Roman erau primitzi si barbari,li se dadea pamant unde sa lucreze sa aibe cu ce sa traiasca,li se dadea casa etc erau primitzi si in armata.
Deci nu are niciun rost ca UE sa se creada urmasii Imperiului Roman,ca ei dupa modul de comportare de acum sunt urmasi jidovitzilor nazisti gen Hitler si gasca sa de inselatzi de draci de au vrut sa extermine populatzia Rusiei ca cica e amestecata cu tatari (care teorie s-a dovedit extrem de ridicola dupa analizele noi,cand s-a vazut ca rusii sunt amestec de slavi cu vikingi,majoritar,da acum nu mai vor rusii sa se alature UE si bine fac).
Acum se iau de guvernul Ungariei pentru ca a dat o constitutzie umana,ca mi se pare ca ungurii erau primii pe lista neagra a neo-nazistilor inselatzi de draci din UE,la exterminat.Si normal avand constitutzia asta umana Ungaria jidovitzi neo-nazisti ai UE nu mai pot sa extermine poporul ungar.
Prea putzin imi pasa ca in ce ii inseala dracii pe ei (neo-nazistii UE) ca ungurii zice ca sunt amestecatzi cu asiatici (huni),eu nu am nimic cu asiatici.
Cred ca o sa inceapa sa imi vina sa vomit cand o sa aud de UE,daca nu termina cu politica neo-nazista rasista jidovita.
Vechi 17.01.2012, 19:06:01
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Cred ca o sa inceapa sa imi vina sa vomit
Incearca sa iei Emetiral , sau putina lamaie . . .
Vechi 17.01.2012, 19:13:45
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu sunt eu, cine e Lilith?

Am mai fost confundata cu cineva cu acelasi nume, care spunea ca are un par lung, se pare ca diferiti oameni au postari asemanatoare :))))
Ce vrăjeală ieftină!
Dacă nu ești tu, cine ești?
Cât despre faptul că ai auzit de dexonline: e bine! Mai rămâne să și înțelegi sensul celor scrise de mine; Cristi, deși nu cred că te cunoaște, ți-a făcut o caracterizare perfectă.
Vechi 17.01.2012, 19:24:14
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
poate ca, putea si guvernul sa mai indulceasca masurile de austeritate !!!
Sigur ca putea! Daca erau competenti, se intampla si chestia asta. Eu nu cred ca sunt competenti, chiar daca au luat masurile care se impuneau. Poate le-au luat la presiuni externe, sau ale sfatuitorilor de care nu ascultasera niciodata pana atunci.

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
nu stiu,daca nu se putea,sa se face o reducere de tva, de ex ,la produsele lactate (de al caror pret mare, sunt nemultumit si eu !) si eventual ,acel procent sa il incarce pe mezeluri si carne !!!

-poate trebuia sa-si bata capul,si sa vina si cu niste masuri bune, pentru a sprijini categoriile cele mai vulnerabile, precum copii si batranii,reducand putin tva-ul la anumite produse alimentare de baza, precum produsele lactate !

-nu stiu in ce masura putea sa stopeze evolutia crescanda a pretului la hidrocarburi,si daca nu putea ,macar trebuia sa vina la tv ,sa explica foarte clar asta !!!

stiu ca a fosat o criza comparabila cu marea criza din 29-33, dar, poate ar fi gasit si cateva masuri bune,nu stiu !!!
Uite aici te inseli, esti bine intentionat, dar te inseli! Magaria asta cu reducerea TVA la alimentele de baza este una din cele mai mari abureli si, daca-ti aduci aminte, a tot fost promovata de un varan securist si partidul lui.

Hai sa-ti explic de ce nu merge. O paine costa, sa zicem, un leu. TVA este de 24%. Asta inseamna ca 24 de bani ajung in buzunarul statului, in timp ce pretul real al painii este de 76 de bani.

Daca de maine platim 11% TVA la paine, in loc de 24%, pretul real al painii ramane acelasi, de 76 de bani, in timp ce la stat ajung 11 bani. Ajungem la un total de 87 de bani.

Gresala e sa te astepti ca cei ce vand paine sa afiseze, a doua zi dupa reducerea TVA, acest pret de 87 de bani. Pai dupa ce tu ai platit 20 de ani un singur fel de TVA, care era acelasi peste tot, chiar ai senzatia vreo clipa ca acei comercianti vor ezita sa-ti ceara in continuare un leu intreg pentru o paine? Daca ai putut sa cumperi paine la un leu, o sa cumperi in continuare paine la un leu, ca n-ai incotro. Iar diferenta de 24-11=13 bani intra frumos la profitul acelui comerciant. TVA diferentiat, mana cereasca pentru comercianti.

Intr-o economie capitalista, de piata, salbatica, tu chiar te astepti ca afaceristii sa dovedeasca marinimie fata de cumparatori? Pentru ca la asta se reduce intregul argument. Este o marota a opozitiei, care a fost periodic scoasa din beci ca sa ia ochii maselor.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.

Last edited by horatiu.miron; 17.01.2012 at 19:27:29.
Vechi 17.01.2012, 19:49:13
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ce vrăjeală ieftină!
Dacă nu ești tu, cine ești?
Cât despre faptul că ai auzit de dexonline: e bine! Mai rămâne să și înțelegi sensul celor scrise de mine; Cristi, deși nu cred că te cunoaște, ți-a făcut o caracterizare perfectă.
Domnule,
Nu inteleg de ce insistati cu prostia asta de a ma confunda cu alte persoane, sunt cine sunt nu sunteti d-voastra politia ca sa va arat buletinul. Mi-am pus numele adevarat, eu nu ma ascund, ca altii, dupa cum vad ca se practica pe aici.
Am observa ca pe acest forum se obisnuieste a se judeca omul fara a-l cunoaste.
Domnul cristi m-a facut fumatoare, fara ca eu sa fumez, doamna maria ma confunda cu lilith desi eu habar n-am cine e, d-voastra la fel.
Ce caracterizare imi puteti face daca nu ma cunoasteti?
Oricum v-as ruga sa nu mai imi adresati cuvantul! Sunteti rau intentionta, daca nu aveti argumente sa imi raspundeti, ma atacati ca persoana! Daca nu sunteti in stare sa purtati o discutie civilizata, nu are rost sa interveniti!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13