![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Logica mea pălește în fața logicii Scripturii, iar Scriptura acordă titlul acesta de Dumnezeu și de Yahweh atât Tatălui, cât și Fiului. Încercând să mă contrazici, nu vei face altceva decât să te apropii periculos de mult de dogmatica martorilor lui Iehova.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare se poate scrie așa ceva despre Dumnezeu ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Termenul în original este tolmao, „a îndrăzni”, „a se încumeta”, „a avea curajul [să facă ceva]”. Nu-i stă în fire caracterului divin să batjocorească pe cineva, nici chiar pe Diavolul, iar Hristos nu a îndrăznit să facă ceva contrar naturii Sale și caracterului desăvârșit al lui Dumnezeu. Hristos nu ar fi rostit „împotriva lui [a diavolului] o judecată de ocară”, așa cum nu ar fi mințit sau furat. Satana este „pârâșul” (Apocalipsa 12,10; Zaharia 3,1.2), iar Hristos nu Se putea preta să folosească mijloacele lui Satana. În consecință, Hristos n-a îndrăznit să rostească înjurături și blestemății cum mai au îndrăzneala să rostească unii creștini. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai întâi că n-ai făcut copy/paste după afirmația mea, ci ai sucit-o; în al doilea rând logica nu e asemănătoare.
Citat:
Dar unde scrie că nu e?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar eu zic ca Iisus a fost martian.Poti sa ma contrazici? Scrie in Biblie ca NU afost matrian Iisus? Nu! Deci... |
|
|||
|
|||
![]()
Bine omule, a fost [și] marțian dacă dorești... că doar El a creat planeta Marte...
|
|
||||
|
||||
![]()
si atunci cand vii cu raspunsul?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai stam de vorba daca apare in Biblie cuvantul "martian" si se spune despre acest personaj ca s-a luptat cu diavolul. Noi vorbim de expresii biblice, nu despre martieni sau alte cele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|