![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acel ”amărât” de Arhanghel e Însuși Creatorul tău și Răscumpărătorul tău, Cel ce l-a biruit la cruce pe diavol, alungându-l definitiv din Cer. Datorită Lui tu poți astăzi să te tăvălești pe jos de râs în loc să fii în fundul Locuinței Morților!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre cum se lupta Dumnezeu cu satana mai ramane sa discutam.Satana se lupta cu Dumnezeu numai in inchipuirea lui.In toata Biblia putem citi ca "i s-au dat " anumite puteri. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vorbim despre un inger ci despre arhanghelul (cel care este deasupra ingerilor).
|
|
|||
|
|||
![]()
Grasule de ce s-ar lupta Iisus cu Satana ? Da-mi un singur motiv.In Biblie este scris ca va veni foc din cer si-i va nimici pe toti. In Biblie scrie ca un inger coboara si-l leaga pe Satana si-l arunca in adanc.Tu nu vezi ca esti in incurcatura ? Satana se lupta cu Dumnezeu doar in inchipuirea lui,satana exista doar pentru noi dupa cum spuneau sfintii parinti : "Luati tentatiile si nimeni nu va mai fi mantuit ".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Care e erezia ? Aia cu Iisus - Arhanghelul Mihail este a voastra nu a mea
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" în vremea aceea se va scula Mihail, marele voievod care ocroteste pe fiii poporului tãu, si va fi vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când sunt popoarele si pânã în vremea de acum. Dar în vremea aceea, poporul tãu va fi mântuit si anume oricine va fi gãsit scris în carte.si multi dintre cei care dorm în tãrâna pãmântului se vor scula, unii la viatã vesnicã, iar altii spre ocarã si rusine vesnicã."(Daniel 12:1,2) Recunoasteti evenimentul si Personajul Principal? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dar căpetenia împărăției Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci și una de zile; însă iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor și am ieșit biruitor acolo, lângă împărații Persiei." (Daniel 10:13 ) "Dar vreau să-ți fac cunoscut ce este scris în cartea adevărului. Nimeni nu mă ajută împotriva acestora, afară de voievodul vostru Mihail." (Daniel 10:21) Intrebare.Cine ii spunea acestea lui Daniel ? Si ce inseamna una din capeteniile cele mai de seama ? Inseamna Dumnezeu ? Sau inseamna exact arhanghel ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|