Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2012, 23:00:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de speranta1970 Vezi mesajul
Multumesc de acest Gand ce l-ai pus in scris ca vine mi-a venit la suflet in aceste momente de noi încercări.Dumnezeu fie cu noi si facă-se voia Lui.
Dumnezeu sa fie langa tine neancetat oriunde ai fi ! Si eu sunt tavalit zi de zi prin multe incercari si ispite , iar atunci cand am o zi ceva mai buna , mai linistita , devin nelinistit pana la urma , caci nu sunt invatat astfel . Fiecare zi are ceva nou pentru mine , cate o surpriza , cate o incercare , dar dupa un timp lasandu-ma in voia lui Dumnezeu , nu ma mai sperii , nu ma mai tem , ci dinpotriva . Mult imi ajuta rugaciunea , Psaltira lui David si a Maicii Domnului , dar in primul rand gandul la moarte , care ma face egal in toate cele de aici din cele lumesti , cu toti "concurentii " mei ! Merita sa disperam , sa dezarmam , sa deznadajduim , cand viata de aici nu-i decat un fum , o umbra trecatoare ? Nu , cu hotarare nu , iar ispita are un rol pozitiv impotriva uitarii , leneviei , a patimilor si caderilor noastre . Inca odata , multa nadejde sa ai !
Doamne ajuta !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ispita de dreapta, ispita de stanga carmina Mari Duhovnici si predicile lor 24 31.05.2013 16:22:58
Ispita sinuciderii fallen Morala Crestina 45 26.06.2012 09:53:52
Ispita Vechiului Testament Marius22 Generalitati 5 10.01.2012 16:24:32
Tatal ....ne duce in ispita? voxdei55 Stiri, actualitati, anunturi 8 02.03.2010 20:57:10