Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2012, 01:57:10
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Pai banuiesc ca sunt prea multzi bani la buget si atunci de aia se face sistemu asta :)) .
Asta e pe principu "Ce-i trebuie chelului?Tichie de margaritar".
Asa cum cine stie cate mld sau zeci de mld de euro merg pe ce ii mai inseala dracii pe dni de la PDL si pe dnul Basescu sa se inarmeze/faca servicii secrete contra nu stiu caror dusmani imaginari.
In stilu asta face toata Romania o cazarma.
Cat de imbecil e sistemul,nu e greu de vazut,iei cartela colegului si vizezi ca si cum ar fi intrat si o vizezi ca si cum ar fi iesit :)).
Si porma iese ca vin totzi elevi la ore,da de fapt poa sa vina si juma,daca profesoru nu mai face prezentza,ca da bine la statistici :)).
Da ce are ma rog sistemu cu strigatu catologului,ca asta e gratis si nici nu poate alt elev sa raspunda in locul unui coleg?
Explicatzia:
cine stie ce firma a nu stiu carui securist inselat de draci are nevoie de bani si atunci cum sa se faca?
Pai mai baga cartele pe undeva.
Vechi 20.01.2012, 02:03:16
Senior Member

Implicit

Eu propun sa se sponsorizeze de la guvern sa se faca accesu in locuintze pe baza da cartela.Si sa se monitorizeze.
Sa se vada de cetatzenii daca nu cumva ie bagabontzi si merge la mitinguri sa protesteze impotriva PDLui si dlui Basescu care ne conduce pe culmi din ce in ce mai inalte de progres.
Ca deja convorbirile telefonice sunt inregistrate!

Acum devenind seriosi,eu propun sa mergem si noi in piatza Universitatzii si maine si poimaine si asa mai departe sa protestam impotriva statului politzienesc.Mai bine sa te schilodeasca /omoare fortzele de ordine ca protestezi pasnic pentru o lume mai umana,decat sa te faca un soldat care asculta fara cracnire sa participi la scopurile la care ii mai inseala dracii pe dansii sa le aiba.
Acum e legalizata vrajitoria,adica e legal sa te duci sa dai bani la vrajitoare sa blesteme pe careva sa moara sau sa nu mai fie atras de nevasta si asa mai departe.
Plus consumul de etnobotanice e legal,fara vreun control.
E clar trebuie iesit si protestat si impotriva acestora.
Vechi 20.01.2012, 14:13:17
Senior Member

Implicit

Ei se pare ca mai bine nu mai mergi la miting,ca poate mai iei si bataie degeaba si amenda si se pare ca nu prea sunt inca televiziuni europene sa filmeze,adica daca luai bataie sa vada cineva prin Europa poate se mai sensibiliza,da asa sa iei bataie degeaba si poate si mai iei si amenda...(

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Religie catolica in scoala pentru un ortodox elcipo Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 16 26.09.2012 14:05:10
Hey , brother, do you think sunsray Pocainta 1 10.02.2012 15:22:15
a 3-a zi de Paste la scoala roman2010 Generalitati 3 21.02.2011 22:30:01
Religia in scoala Marius22 Generalitati 28 18.05.2010 14:35:24
Zile de scoala Ioan_Ciobota Generalitati 0 21.09.2007 09:16:28