![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Propun in acelasi stil pe mama Omida ca ministrul cultelor.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aprob protestul sincer,pasnic,neindoctrinat pdl-istic sau usl-istic,si neintrerupt de noua specie de suporteri, ULTRASII BASISTI. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Romania e o tara democratica. Si chiar daca unii nu vor sa accepte asta e adevarul E corupta. E condusa de hoti, dar e democratica. Daca nu era asa nu puteau oamenii sa iasa si sa protesteze. Democatatia presupune accepatrea unui sistem. Sistem actual presupune un presedinte ales si un parlament ales. Guvernul este numit, dar poate fi schimbat oricand de parlament prin motiuni de cenzura. Democratia nu se face iesind in strada si cerand demisia celor pe care noi i-am ales. Aia e anarhie. Si nu putem sa mergem din incercari in incercari ca poate o nimerim vreodata. Sa ne schimbam noi si sa ne impunem viziunea noastra pentru o societate mai buna.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Demisia lui Arafat a fost un pretext si nu obiectul protestului. Obiect nu are nici acum. Dar se pare ca s-a format un scop: demisia lui Boc si a lui Basescu. Eu sunt de acord cu asta. Dar care e finalitatea scopului astuia. Cu cine vor fi inlocuiti? Avem alternative? Avem solutii atat pentru inlocuire cat si pentru imbunatatirea situatie din tara? NU. Atunci protestul e inutil. Nu puteam sa iesim in strada doar ca sa se vada ca existam.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai asta e. Ca alternativa, daca se poate numi asa, sunt altii "la fel de buni".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista alternative, cea mai buna solutie ar fii o teocratie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Eu vreau ca fiecare lege sa fie votata de tot poporul. Se poate? Atunci sa nu ne adaptam la realitatea concreta.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|