![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"El scrie la versetul 5 din capitolul 10 urmatoarele: "Am ridicat ochii, m-am uitat si iata ca acolo statea un om îmbracat în haine de in si încins la mijloc cu un brîu de aur din Ufaz. Trupul lui era ca o piatra de hrisolit, fata îi stralucea ca fulgerul si ochii îi erau niste flacari ca de foc, dar bratele si picioarele semanau cu niste arama lustruita si glasul lui tuna ca vuietul unei mari multimi. Eu Daniel am vazut singur vedenia, dar oamenii care erau cu mine n-au vazut-o. Totusi au fost apucati de o mare spaima si au luat-o la fuga ca sa se ascunda". Aceasta descriere a îngerului care i s-a aratat lui Daniel corespunde pe deplin cu chipul în care apostolul Ioan l-a vazut pe Iisus atunci, pe insula Patmos cu ocazia primei sale viziuni. Datorita acestei asemanari unii cititori au fost tentati sa creada ca îngerul vazut de Daniel a fost chiar Domnul Iisus. Dar de fapt asa cum reiese din versetul 13 caruia îi vom da citire mai tîrziu, întelegem ca acest înger este cu totul diferit de Arhanghelul Mihail, un alt nume al Domnului Christos. Acest înger este mai degraba îngerul Gabriel care l-a vizitat pe Daniel mai înainte." ![]() http://apocalipsa.intercer.net/article.php?id=82 Spune-le sa schimbe acolo si unde scrie ca era un om sa inteleaga ca erau cel putin 2...sau 3 cum vede Daniel in cap 12 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Îngerul Gabriel prezentat în fragmentul citat de tine, nu e singura persoană din Daniel 10. 3. Am încheiat discuția pe acest subiect (Daniel 10), căci observ că te interesează mai mult părerea ta și a altora decât studiul capitolului în discuție. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici eu nu am vrut sa discut cu tine neaparat,am vrut sa scriu tot ceea ce am scris pentru cei care vor sa citeasca. |
|
|||
|
|||
![]()
Mă interesează să aflu de ce sunt "incredibile" învățăturile adventiștilor și mai ales care sunt acelea. Deocamdată v-ați cantonat pe una din învățături (care nici măcar nu face parte din doctrinele fundamentale ale azș), nici aceasta n-ați clarificat-o că ar fi incredibilă și nici n-ați abordat altele. Bănuiesc că ar fi mai multe, odată ce s-a folosit pluralul...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|