pentru maria
incep prin a-ti spune ca am ajuns aici dupa ce am trecut printr- o perioada foarte grea financiar dar care prin cautarea de rugaciune mi-am descoperit Sfantul protector (sau mai bine zis el m-a descoperit pe mine)si anume SFANTUL ANTONIE CEL MARE .M-a tinut tare faptul ca intotdeauna am avut incredere ca Dumnezeu stie ce are de facut cu mine si daca trebuie sa sufar o perioada sa accept situatia.Am o mica firma care nu prea mai functioneaza si aveam nevoie pe langa asta de un job pentru a-mi asigura traiul familiei.(am si eu o fetita de 2 anisori) si de cateva luni imi caut acest job.Cum am spus mai devreme am avut incredere oarba in Dumnezeu si aceasta incredere mi-a fost raslatita .Mi-a scos in cale pe Sfantul Antonie al carui acatist l-am citit si cred eu ca mi-am gasit job-ul potrivit atat financiar cat si profesional.Au inceput sa sune telefoanele cu oferte de job-uri de peste tot.Poveste e mai lunga dar e suficient sa stii ca Dumnezeu ne iubeste pe toti si daca-ti pui nadejdea in EL vei fi rasplatita.Pentru problema cu ipoteca dar si cu alte probleme te sfatuiesc sa citesti acatistele Sfantului Antonie cel Mare si al Sfantului Mare Mucenic Mina.Sigur o sa te ajute ,trebuie doar sa crezi.
|