![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu stiam ca Sf. Anton de Padova este sfant catolic. Deci de ce nu ar interveni catolicii intr-o discutie despre un sfant catolic?
Trecerea mea la catolici nu a fost facuta pe forum. :)
|
||||
|
||||
![]()
Atentie , initiatoarea threadului , asa zisa Victoria , era o provocatoare catolica , drept pentru care a fost banata . Atentie , te afli pe un Topic al Bisericii Ortodoxe , deci cu mintea ta cea buna discuta de sfintisorii tai cat vrei , impreuna cu Mihnea si ceilalti colegi ai tai , pe Topicul dedicat Bisericii catolice . Sau esti cumva tu insati o provocatoare , precum ca Vitoria banata , initiatoarea acestui thred ?
|
||||
|
||||
![]()
Eu nici macar nu sunt impotriva ca un catolic sa intervina intr- astfel de discutie. Dar tema era alta. De ce ar cinsti un ortodox un sfant catolic. Indiferent care e acesta. Si am spus de ce nu. Pentru ca asa ne invata BO. Daca vor sa ramana in BO nu pot incalca invataturile BO. Nu poti fi partial ortodox, nu te poti partial mantui.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este postu SF.Anton? | elenaf | Generalitati | 52 | 31.03.2016 11:51:28 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Biserica ortodoxa siriana | dmb | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 17.01.2009 22:58:33 |
Biserica Ortodoxa Secreta | mathly24 | Alte Religii | 27 | 28.11.2008 18:29:08 |
Postul Sfântului Anton | mycateo | Generalitati | 2 | 06.06.2008 00:51:40 |
|