Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2012, 12:03:57
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
mesajul imi era adresat cumva? Doamne ajuta!
Nu. Mesajul meu răspundea mesajului pe care îl succeda, adică lui Theodor.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2012, 12:17:44
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Nu. Mesajul meu răspundea mesajului pe care îl succeda, adică lui Theodor.
Da, sunt. Dar sunt si om, si rabufnesc si eu la ipocrizia unora care vin sa ne "ajute", dupa ce bineinteles isi iau averile inapoi. Eu nu omor insecte (cei de pe forum care ma cunosc personal stiu foarte bine), darmite sa ridic mana asupra unui semen, fie el semen doar biologic, cum e cazul cu politicienii si/sau membrii societatilor secrete. Toti, cred ca si domnia ta, avem momente de rabufnire. Nu mise pare normal ca poporul acesta a ajuns, iarta-ma, colectiv, un so ide victima a iluziilor, ca vocatie. Sunt studii care arata ca oriacat de brilianti pot fi si sunt indivizii umani de ambele sexe si de orice rasa si popor, masele au o psihologie de femela slaba de minte si iubitoare de iluzii, care nu invata nimic din faptul ca a fost "sedusa, parasita si ucisa" de atatea ori...
Reply With Quote
Vechi 24.01.2012, 12:31:28
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Eu nu omor insecte (cei de pe forum care ma cunosc personal stiu foarte bine), darmite sa ridic mana asupra unui semen, fie el semen doar biologic, cum e cazul cu politicienii si/sau membrii societatilor secrete.
Te cred. Dar sunt sigur că știi că și cuvântul e o armă (și încă ce armă!) și poate ucide. Unul cu mai puțină minte își poate însuși ca pe un îndemn cuvintele tale și le poate pune în practică.
Sigur că și eu mai răbufnesc sau spun vorbe neînțelepte, și nu mă voi supăra dacă mă vei îndrepta. Sper, din contră, că îți voi mulțumi.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Visul regelui Nabucodonosor Apocalips Din Vechiul Testament 0 12.08.2011 00:16:55
Mesajul diavolului catre demoni annajanette Generalitati 9 14.03.2010 15:25:28
Mesajul PF Bartolomeu cu ocazia Zilei mondiale a mediului mihailt Stiri, actualitati, anunturi 3 10.06.2009 20:06:51
despre dreptul divin al regelui de a conduce mihailt Generalitati 1 04.04.2009 04:22:50
Pr. Arsenie Papacioc despre mesajul Pr. Iustin Parvu tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 33 19.01.2009 22:11:04