![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu. Mesajul meu răspundea mesajului pe care îl succeda, adică lui Theodor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, sunt. Dar sunt si om, si rabufnesc si eu la ipocrizia unora care vin sa ne "ajute", dupa ce bineinteles isi iau averile inapoi. Eu nu omor insecte (cei de pe forum care ma cunosc personal stiu foarte bine), darmite sa ridic mana asupra unui semen, fie el semen doar biologic, cum e cazul cu politicienii si/sau membrii societatilor secrete. Toti, cred ca si domnia ta, avem momente de rabufnire. Nu mise pare normal ca poporul acesta a ajuns, iarta-ma, colectiv, un so ide victima a iluziilor, ca vocatie. Sunt studii care arata ca oriacat de brilianti pot fi si sunt indivizii umani de ambele sexe si de orice rasa si popor, masele au o psihologie de femela slaba de minte si iubitoare de iluzii, care nu invata nimic din faptul ca a fost "sedusa, parasita si ucisa" de atatea ori...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur că și eu mai răbufnesc sau spun vorbe neînțelepte, și nu mă voi supăra dacă mă vei îndrepta. Sper, din contră, că îți voi mulțumi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Visul regelui Nabucodonosor | Apocalips | Din Vechiul Testament | 0 | 12.08.2011 00:16:55 |
Mesajul diavolului catre demoni | annajanette | Generalitati | 9 | 14.03.2010 15:25:28 |
Mesajul PF Bartolomeu cu ocazia Zilei mondiale a mediului | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 10.06.2009 20:06:51 |
despre dreptul divin al regelui de a conduce | mihailt | Generalitati | 1 | 04.04.2009 04:22:50 |
Pr. Arsenie Papacioc despre mesajul Pr. Iustin Parvu | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 33 | 19.01.2009 22:11:04 |
|