Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
În ceea ce privește îngăduința față de cei de alte confesiuni (nu prea înțeleg ce legătură are cu firul discuției de pe acest topic) pe mine mă deranjează foarte tare când subiectul este strict ortodox și încep a da răspunsuri catolicii sau cei de alte confesiuni. Din bun simț și din respect pentru cei pe care-i cunosc și îmi sunt prieteni frați și surori creștini-ortodoxi mă abțin să dau o replică dură și să-i trimit pe forumurile confesiunilor cărora le aparțin.
|
De multe ori m-am lasat dus de reactii "neortodoxe" si am facut dovada de orice, numai de intelepciune si rabdare, nu. Am apreciat foarte mult la cativa dintre forumisti, puterea de a sta deoparte, in momente delicate si am vazut ca nu sunt singurul. O vorba de bun simt face mai mult decat argumentul intregii Sfinte Scripturi la un loc, fiindca omul inselat, mandru si trufas, nu asteapta argumente, ci reactii pe care sa le vaneze.
M-as hazarda sa-ti spun ca parintele cu pricina iti va recomanda din nou "Pelerinul rus", de cum ii vei pasi in chilie, dar mi-e ca te supar prea tare!... Iarta-ma, daca deja am facut-o!...