![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Despre sotia ideala, as putea spune doar doua vorbe: nevasta mea. Despre sotul ideal, socotesc ca ar fi de cuviinta sa vorbeasca ele, ca noi........
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Voi n-ati avut noroc.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
nice try @#$
Edit : Ia uite ce zice părintele Nicolae Tănase : http://tainacasatoriei.wordpress.com...-este-pretuit/ Citește și dă mai departe ! ![]() Last edited by mirela.t; 26.01.2012 at 05:27:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine ai zis:"nice try @#$!" iar linkul vb de la sine...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi ciudat sa cautam sotul ideal cand noi nu suntem ideale.
In definitiv asta inseamna casnicia: sa ne acceptam unul pe altul cu toate calitatile si defectele noastre. Bineinteles sa ne straduim sa renuntam la defecte mai ales acelea care poate ar dauna. Sa invatam sa en iubim ptr ceea ce suntem, si sa incercam sa scoatem tot binele la iveala din cel de langa noi. Cred ca astia ar fi primii pasi. Mai departe ...nu stiu, incerc si eu sa-i descopar.
|
|||
|
|||
![]()
Asta se cheamă înțelepciune. Cu cât mai devreme, cu atât mai bine; te scutește de dezamăgiri. Dacă poți să-l iubești fără să-l idealizezi, înseamnă că iubești cu adevărat.
|
|
||||
|
||||
![]()
doamna nu generalizati, si mai ales nu depuneti armele. Sunt si barbati buni pe lumea asta. Pana acum nu ati cautat unde trebuie...deci, mai cautati doamna.Doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
doamna nu generalizati, si mai ales nu depuneti armele. Sunt si barbati buni pe lumea asta. Pana acum nu ati cautat unde trebuie...deci, mai cautati doamna. Va voi trimite adresa mea si numarul de telefon pe privat Doamne ajuta |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
sotul vs familia de origine | irinelu | Nunta | 68 | 30.08.2013 23:52:59 |
Conducatorul ideal... | mihai.radulescu2003 | Generalitati | 226 | 13.12.2012 10:48:28 |
sotul cel neideal | VLCMirela | Nunta | 138 | 12.05.2012 12:10:57 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|