![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intai spui ca dogmele sunt la fel in proportie de 99%, apoi spui ca stiai de existenta multiplelor erezii in BC, ca acum sa spui ca se mantuiesc ca asa ti-a zis tine nu stiu ce preot, dar ca nu sunt la nivel cu noi.(apropo care e nivelul nostru si care e nivelul lor?) Domnul stie pe cine sa mantuiasca, potrivit vietii traite. Judecatile lui sunt surprinzatoare ptr mintea oameneasca. Dar Biserica invata ca un om cata vreme imbratiseaza o erezie nu se poate mantui. Asta e limpede! Acum , ca Domnul va tine cont de alte criterii, asta nu stiu. Vom vedea atunci. Deci unde e erezie e minciuna, nu mai e adevar. Nu mai e Hristos. Mi-e foarte drag Scotianul, dar habar nu am daca se va matui. Cum habar nu am daca ma voi mantui eu sau oricine altcineva.Aici nu discutam cazuri particulare ci vb din punctul de vedere al Bisericii. Restul e apa de ploaie. parerile noastre nu conteaza, cum nu conteaza nici parerile unor preoti care marturisesc altfel decat Biserica. Sa nu uitam ca cea mai mare erezie a tututor timpurilor, ecumenismul e imbratisata de patriarh, de episcopi, de preoti, diaconi, monahi, monahii.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|